Aquest any, no et quedis fora de la loteria de Nadal d’e-Cristians

e-Cristians ha posat en marxa per als seus socis, simpatitzants i lectors la possibilitat d’adquirir la loteria de Nadal d’aquesta organització, perquè la seva comunitat pariticpi de la sort en unes dates tan assenyalades per als cristians.

La participació és de 6 euros, dels quals 5 euros van dirigits a posseir una fracció del número escollit, el 77.906, i tan sols 1 euro està destinat a sostenir la tasca de l’organització. El dècim és de 23 euros dels quals 3 euros són aportació.

Per participar només cal accedir clicant aquí per dirigir-se a La Bruixa d’Drap, que realitza les gestions. Abans de res has de registrar-te.

La compra dels dècims i participacions només es podrà realitzar online a la web de La Bruixa de Drap. Si no pots comprar la loteria de per internet, envia un correu electrònic a admin@e-cristians.net, i trobarem una solució.

També pots seguir els següents passos:

  1. Entrar a La Bruixa de Drap
  2. Si NO està registrat a la web ha d’anar a REGISTRE i introduir Usuari (mail personal, mail d’empresa NO pels tallafocs), Contrasenya i totes les dades que es demanen (si ja està registrat, no duplicar registres, anar a pas 3):
    • Fer servir el correu electrònic com a Usuari/  Login.
    • Assegurar-se que les dades facilitades són correctes, completes i que es corresponguin amb la persona que serà la propietària dels dècims o participacions.
  3. Si ja està registrat a la web anar a ENTRAR i identificar-se amb l’Usuari i Contrasenya amb el qual s’ha registrat.
  4. Un cop està autenticat, anar al quadre Loteria Solidària i buscar e-Cristians amb la qual vol col·laborar.
  5. Rebrà un primer correu de confirmació de la compra.

Els dècims i participacions comprats quedaran custodiats i dipositats a l’administració. El comprador rebrà un correu que l’acredita com a propietari dels dècims o participacions que ha adquirit.

Un cop celebrat el sorteig i en cas d’haver obtingut un premi, el sistema envia un correu amb la informació del premi i instruccions per cobrar-lo.

El tancament d’aquesta iniciativa és el 16 de desembre de 2021 a les 8h o fins a finalitzar existències.

Per comprovar la compra, les seves dades personals i els moviments de compte: ENTRAR (usuari i contrasenya) / EL MEU COMPTE.

Per al correcte cobrament de premis és IMPRESCINDIBLE que les dades facilitades en el perfil d’usuari (especialment nom complet i DNI o NIF) siguin correctes i es corresponguin amb la informació del seu document d’identificació.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.