Assemblea d’Associacions. Per la vida, la llibertat i la dignitat. 22 de Gener

Un centenar d’associacions hem actuat conjuntament per demanar que no es legisli sobre l’eutanàsia, perquè la solució al sofriment està en un pla de cures pal·liatives que garanteixi el seu servei al cent per cent de la població. I aquella xifra de cent no recull, ni de bon tros, a totes les entitats que compartim punts de vista semblants sobre la vida, el bé, la veritat, i la justícia. El que passa és que estem dispersos, desarticulats.

En l’hora present i davant les múltiples crisis que fan mal a aquesta societat, a les persones i famílies concretes, accentuades per les polítiques que desenvolupa el govern d’Espanya en àmbits com el de la vida i la seva dignitat, l’educació i la del sentit de la naturalesa humana, ens convoquem a fer una primera Assemblea d’Associacions, una Assemblea de la Comunitat.

No es tracta de crear una superestructura organitzativa ni res semblant, sinó que, continuant amb les nostres respectives vocacions específiques com a associacions, mantinguem unes línies de col·laboració al voltant d’uns objectius concrets prèviament acordats.

Fem una crida a fer una primera Assemblea i a preparar-la a fons, per passat Nadal, al mes de gener, el dia 22 a les 18:30h. de caràcter no presencial, i al voltant d’uns objectius concrets:

  • Una primera formulació d’un projecte cultural per al nostre país, que serveixi per avançar en la construcció d’una alternativa a l’actual hegemonia cultural del poder. Un projecte cultural, no és una cosa teòrica, sinó que expressa les idees força que construeixen els marcs de referència dins dels quals formulem els nostres judicis, adoptem decisions i manifestem actituds. Avui els marcs de referència que imperen exclouen tota idea de Déu, de la família, la maternitat i la paternitat, de la importància de la filiació i la fraternitat, expropien el dret dels pares a l’educació dels fills, postulen una visió utilitarista de la vida humana, apuntant que hi ha vides que no valen la pena de ser viscudes, es fonamenten en ideologies excloents, que cancel·len tota pluralitat, reinventen el passat al servei dels seus interessos polítics, restringeixen els drets i llibertats, i en definitiva no construeixen pel bé comú, sinó pel bé dels qui tenen el poder.
  • Definir uns primers objectius concrets que centrin l’acció en comú, que per tant no poden ser molts. L’eutanàsia és el més immediat i sobre el qual s’ha de concentrar les tasques, abans de la seva aprovació definitiva, i després si és el cas. No es pot reiterar l’error d’abandonar el terreny donant-lo per perdut perquè s’ha aprovat la llei. Juntament amb ella hi haurà unes altres grans, vitals qüestions per abordar.
  • Concretar la forma de treballar coordinadament al voltant dels objectius acordats.
  • Definir la forma de desenvolupar les potents sinergies que significa articular una bona col·laboració de totes les nostres xarxes i pàgines web, i disposar d’un espai de referència comú que rebi i faci fluir tots els recursos expressius disponibles. Un primer objectiu és arribar amb els nostres missatges a un milió de persones cada vegada que els emetem.
  • Concretar algunes primeres accions relacionades amb l’eutanàsia.
  • Tot això amb la finalitat d’avançar en la construcció del bé comú; d’una gran força social al servei del bé.

Avancem per guanyar!

Inscripcions a l’Assemblea d’Associacions:

https://plataformalos7000.org/inscripcion-asamblea

 

www.e-cristians.net

www.plataformalos7000.org

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.