Assemblea Cristiana

20 anys de fets, i ara la II Assemblea Cristiana

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Com ja saps, aquest passat dissabte vam celebrar la II Assemblea Cristiana amb la col·laboració de la UAO i de l’ACdP. El resultat ha estat excel·lent. 176 persones es van inscriure i, malgrat l’atapeït programa, es van complir les aspectives pel que fa als continguts i, detall no menor, l’horari previst.

Vam comptar amb l’obertura a càrrec del rector de la UAO, Rafael Rodríguez-Ponga, i l’exhortació del cardenal arquebisbe de Barcelona Monsenyor Omella. L’Assemblea, sobre la que podeu trobar informació aquí, obre una nova fase de contribuir a l’impuls de les noves vies que es van fer paleses i especialment per veure la viabilitat de concretar l’organització d’un corrent social cristià a la nostra societat. Una realitat que, òbviament, no depèn només d’e-Cristians, sinó de molts altres grups i persones. En la mesura en què tots ens hi sentim implicats, pot prosperar. Entrem, doncs, en un nou i apassionant capítol de la història d’e-Cristians que va començar fa ja una mica més de 20 anys.

Crec que paga la pena recordar o conèixer quins han estat els principals fets d’aquesta història perquè són els que millor parlen de la trajectòria d’e-Cristians i de la seva necessitat com a moviment específic de portar el testimoni de la concepció cristiana a la vida pública.

Aquí podeu trobar aquesta extraordinària història.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.