dates clau

S’acosten dates clau

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

En el transcurs dels pròxims dies hi ha una sèrie de dates clau i esdeveniments que haurien de formar part de la teva agenda:

El més immediat de tots és la II Assemblea Cristiana del dissabte 4 de març a les 9:30h. a la UAO. Al llarg de dues sessions que es desplegaran durant tot el matí, coneixerem i dialogarem sobre nous impulsos que s’estan tirant endavant i coneixerem l’existència de noves vies, en uns temps particularment difícils. Podrem prendre consciència sobre com és possible progressar, i passar del fet que ser cristià sigui un acte dissident a la nostra societat, a convertir-se en una veritable alternativa per a una nova manera de viure i de produir. Si encara no t’has inscrit, et convido que ho facis enviant un e-mail a secretaria@e-cristians.net. I si ja ho has fet, considera que és una bona oportunitat per convidar a altres persones a acompanyar-te perquè l’ocasió paga la pena.

Pocs dies després, el 12 de març, hi haurà la gran Manifestació per la vida a Madrid. Pots trobar informació sobre la mateixa a la web d’e-Cristians. Després de l’escàndol que ha passat al Tribunal Constitucional amb la llei de l’avortament, és important, decisiu que aquesta manifestació aplegui més persones que mai. El seu sentit fonamental és el de la defensa de la vida, però que ara, a més, i ja es percep amb claredat, aquesta defensa es transforma en una defensa dels nostres drets i llibertats constitucionals. Defensem la vida, en primer terme, però també el respecte, començant pel mateix TC, als drets que ens atorga la Constitució, que no poden ser manipulats en els termes que avui en dia s’estan produint a Espanya. No es pot ignorar que constitucionalment l’ésser humà engendrat és portador d’uns determinats drets constitucionals regulats per l’article 15 de la carta magna. Ni es pot liquidar, com s’està fent, el dret a la llibertat de consciència. Anar a Madrid el dia 12 és també tot això.

També has de tenir en compte la data més pròxima de totes, la del dilluns 27 de febrer a les 19h., en el qual tindrà lloc el Club de Lectura d’e-Cristians i ForumLibertas. En aquesta ocasió tractarem del llibre “Un daño irreversible” d’Abigail Shrier. En aquesta ocasió el ponent serà el Sr. Jordi Soley. Et pots inscriure aquí.

Si els cristians ens transforméssim en persones actives, en militants de la nostra fe, sent d’aquesta manera coherents amb allò que diem creure, podeu estar segurs que les coses serien molt diferents. Són les nostres omissions les que fan prosperar tot el desordre moral en el qual vivim i que progressivament s’estén a la vida política, social i econòmica. Al final, els danys en tots aquests ordres seran extraordinaris.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.