Assemblea Cristiana

Noves iniciatives i un recordatori: ja t’has apuntat per participar en la II Assemblea Cristiana del dia 4?

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Continuem amb noves iniciatives (entre les qual està la II Assemblea Cristiana), perquè només l’acció ens aportarà sentit, ja que en les circumstàncies actuals tan adverses si només ens quedéssim amb les paraules, ja podríem anar abandonant tota esperança, a més de no complir amb el nostre mandat com a cristians.

En aquesta ocasió la nova iniciativa es concreta en presentar un recurs al Tribunal Constitucional (TC) per part d’una sèrie d’organitzacions de tota Espanya, entre elles e-Cristians, formulant que la negativa dels magistrats afectats a assumir la recusació que els impedia participar en la sentència sobre l’avortament, és obertament inconstitucional. Seria molt estrany que el TC acceptés aquest recurs. Com ja ens va passar amb el que vam presentar per l’acord del Congrés sobre la pederàstia, el TC tendeix a rebutjar sense prendre en consideració aquest tipus d’iniciatives. Sent així la cosa, aleshores, per què es du a terme aquesta acció jurídica? Doncs la resposta és molt clara: perquè és una porta prèvia que cal traspassar per poder anar després al Tribunal Europeu de Justícia, és a dir, primer cal esgotar totes les vies en el propi estat i només a partir d’aleshores es pot presentar la qüestió jurídica al tribunal europeu. D’aquí la iniciativa. Perquè estem convençuts que si aconseguim arribar a la instància comunitària, la gran parcialitat objectiva d’una part dels magistrats que han participat en la sentència sobre la llei de l’avortament, es farà evident i aquesta pot quedar sense efecte. En això consisteix la nova acció.

Com acció és la II Assemblea Cristiana del disabte 4 de març a la Universitat Abat Oliba que hem anat anunciant. Aquí pots trobar el seu programa i encara et pots inscriure enviant un e-mail a secretaria@e-cristians.net. Possiblement, hi haurà un abans i després d’aquesta Assemblea. Nous impulsos, vies noves. De la dissidència a l’alternativa” assenyala un camí que cal dur a terme necessàriament si volem superar aquesta allau de lleis polítiques que estan destruint els fonaments de la nostra cultura i de la nostra societat, davant una indiferència massa generalitzada. Cal veure com crear una consciència activa dels mals que s’estan produint i que encara es produiran més en el futur immediat, perquè en aquesta consciència neixi una acció col·lectiva i organitzada. Aquest és l’horitzó de sentit que cerca construir la II Assemblea Cristiana. Per això no hi pots faltar. Inscriu-te a la II Assemblea Cristiana.

I també et recordem, més acció, la marxa per la vida del dia 12 de març a Madrid. En aquesta ocasió el fet és extraordinari i la convocatòria també ho ha de ser perquè no només afirmem la vida, sinó que refusem la llei de l’avortament i defensem els nostres drets ciutadans establerts per la constitució dels abusos que el mateix TC està incorrent. El dia 12 tothom a Madrid per la vida.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.