Cal fer-nos més presents

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Estem a l’Any de Sant Josep establert pel papa Francesc. e-Cristians es vol afegir específicament a la commemoració, i amb aquest motiu farem una Zoom Conferència i Col·loqui amb Georgina Belles, una destacada i interessant presència a les xarxes socials. Tractarà de “L’arrel de l’home i de la dona”. Em permeto suggerir-vos que no us perdeu la seva intervenció, perquè podreu constatar que hi ha una generació jove que creix i floreix i que planteja les qüestions amb claredat, bon sentit i de manera atractiva. Per tant dia el 14 de juny a les 19:30h. no hi falteu. Aquí teniu l’enllaç per participar-hi.

Una segona cita a la que celebraríem que participéssiu més, és l’eucaristia mensual a la Basílica de la Mercè, perquè la Mare de Déu ens ajudi a superar els efectes del coronavirus i ens preservi del mal, ella que tantes vegades ho ha fet al llarg de la història. És el pròxim dimecres, 9 de juny a les 19h. I ara que el sol brilla durant hores, és un bon  moment per acostar-se a la Basílica de la Mercè. Res més reconfortant que una passejada pel Passeig de Colom, abans o a la sortida de l’eucaristia.

En tercer lloc, us informem que el 22 de juny tindrà lloc la Segona Assemblea d’Associacions per la vida, la llibertat i la dignitat, en la qual s’examinarà tota la tasca feta en aquest mig any escàs, i es presentaran els nous objectius.

No vull passar per alt una referència a les agressions que la defensa de la vida i la pròpia identitat catòlica està registrant en aquests últims temps. La proposta socialista d’endegar una llei per condemnar a presó als provida que actuïn en les proximitats de les clíniques avortistes, si s’aprova, serà un acte que vulnera drets fonamentals i que constitueix un precedent molt perillós. Ara es veu que en declarar l’avortament, com també s’ha fet amb l’eutanàsia, un dret no és un recurs retòric, sinó que entranya un risc potencial perquè oposar-se a l’exercici d’un dret pot tenir, com ara s’intenta, conseqüències penals. Mentrestant, segueixen en peu les despectives i despòtiques paraules de Gabriel Rufián al Congrés dels Diputats contra els catòlics. La petició feta al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i al secretari general d’ERC, Oriol Junqueras, perquè rectifiqués aquelles ofensives paraules, de moment no han tingut acollida, però el fet té prou significació i és prou greu per mantenir vigent la reivindicació a Pere Aragonès.

No us n’adoneu? Els signes són cada vegada més visibles. O som capaços d’alçar-nos en peu per reclamar els nostres drets com a ciutadans o amb motiu de la nostra fe ens passaran cada vegada més per sobre.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.