Carta Setmanal de Josep Miró: el Padre Manglano, fundador d’Hakuna, clourà l’Assemblea de l’11 de desembre

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

El Padre Manglano, que és el creador d’aquest fenomen religiós que és Hakuna i que té la virtut de moure a milers i milers de joves arreu, clourà l’Assemblea Cristiana Oberta d’e-Cristians de l’11 de desembre amb una reflexió espiritual que servirà d’emmarcament final de tota la jornada. L’interès per la seva presència és gran, donat que serà una ocasió per escoltar les seves reflexions per joves i adults que no participen en el moviment d’Hakuna. Penso que és una excel·lent ocasió per conèixer de primera mà les idees d’un sacerdot que ha obert un camí transformador. Si vols venir a escoltar-lo, apunta’t a secretaria@e-cristians.net.

En el marc de l’Assemblea d’Associacions per la Vida, la Llibertat i la Dignitat, el pròxim dia 23 de novembre a les 19 hores i per Zoom es durà a terme una reunió d’informació i treball de l’Assemblea. Entre altres temes s’informarà de les possibilitats de l’objecció de consciència col·lectiva i dels espais lliures d’eutanàsia. També servirà per conèixer la diferent situació en què es troba cada comunitat autònoma en relació amb l’aplicació de la llei. I també s’obrirà un procés de reflexió sobre la millor estratègia a seguir. Si vols participar envia un e-mail de confirmació a asamblea@plataformalos700.org.

Participa en les reunions dels tres fòrums que preparen els eixos de l’Assemblea Cristiana Oberta (ACO21) d’e-Cristians de l’11 de desembre:

  • Fòrum 1 “Evangelització a l’espai públic”, es reunirà el dia 24 de novembre a les 19h. La reunió serà per Zoom.
  • Fòrum 2 “L’alternativa cultural cristiana”, la reunió serà el dia 22 de novembre a les 19h. També serà per Zoom.
  • Fòrum 3 “Presència política” es reunirà el dia 18 de novembre a les 19h., per Zoom.

Els interessats en participar en aquests fòrums, us demano que ho manifesteu a secretaria@e-cristians.net, indicant a quina reunió voleu participar i d’aquesta manera us podrem enviar l’enllaç de Zoom.

COMPRA AQUÍ LA TEVA PARTICIPACIÓ O DÈCIM DE LOTERIA D’E-CRISTIANS

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.