Falta poc més d’una setmana per a la nostra Assemblea Ordinària. Ja t’has inscrit?

Inscriu-te a: secretaria@e-cristians.net

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Falten molt pocs dies perquè ens retrobem a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians i vull insistir sobre la necessitat que puguem comptar amb la teva participació. En definitiva, el que fem en condicions ben difícils a e-Cristians depèn totalment d’ella i l’Assemblea és lloc de retrobament extraordinari que ens permet formar criteri i el que és molt important, fer comunitat, perquè sense ella l’acció en el marc que significa la societat desvinculada esdevé inviable.

El poder ens vol desinteressats de tota qüestió pública, desesperançats de poder transformar res, frustrats, desencantats, individualistes en la nostra actitud. Incórrer en alguna d’aquestes actituds és facilitar el seu èxit. La presència de la concepció cristiana a la vida pública és ara més important que mai. Et poso un exemple d’ara mateix: els canvis de noms dels carrers que el govern municipal de Barcelona vol dur a terme per liquidar 4 noms tradicionals, de tres santes i un sant (Santa Magdalena, Santa Rosa, Santa Àgata i Sant Rafael) i substituir-los per altres noms de persones perfectament desconegudes. No els hi fa res que siguin carrers que fa més de 150 anys que són anomenats així. La qüestió és liquidar progressivament tota presència catòlica de l’espai públic.

Quants fets d’aquesta mena es produeixen, quina és la veu que s’alça?

 Qui actua públicament?

Qui intenta corregir l’arbitrarietat i la injustícia?

Doncs e-Cristians. Això és públic i notori. A les teves mans està fer possible que aquesta posició creixi i guanyi força amb la teva presència i col·laboració, començant per la teva assistència a l’Assemblea Ordinària del dissabte, 16 de desembre a les 9:45 a la Parròquia del Pilar.

Apunta’t: secretaria@e-cristians.net

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.