Assemblea Ordinària

Si vols que afrontem bé l’escàndol de la pederàstia, no pots faltar a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Recorda que tens pendent inscriure’t a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians del dissabte 16 de desembre a les 9:45. La setmana passada t’explicava que en aquesta tractaríem sobre el projecte de Congrés de Cultura Cristiana.

Ara vull fer esment d’un altre punt que abordarem: el de l’estratègia a seguir per impedir que, d’una vegada per totes, sigui ignorat l’escàndol de la pederàstia, un delicte terriblement estès a la societat i a moltes instàncies de responsabilitat directa de les administracions públiques, i s’oculti sota el boc expiatori de l’Església catòlica, quan és públic i notori que els seus casos només representen com a molt menys de l’1% del total. Com i què hem de fer per assolir que per al 99% i escaig restant que es vol ignorar hi hagi una legislació, recursos equivalents, atenció política i mediàtica com la que, per exemple, existeix per a la violència de gènere. És necessari que vinguis i participis en la reflexió i en les conclusions.

Obrirem camí creant un grup de treball per a totes aquelles persones que dotades d’un determinat nivell de qualificació en relació amb aquest tema hi vulguin participar. Estigues atent a la convocatòria que t’arribarà en els pròxims dies.

També et demano, si encara no ho has fet, que:

I et recomano:

Pau i bé!

@jmiroardevol

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.