cultura cristiana

Per què cal impulsar un Congrés de Cultura Cristiana?

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

En la meva anterior carta t’enumerava els punts més importants que abordarem a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians per enfocar el 2024. Un d’ells era el Congrés de Cultura Cristiana. És un objectiu gran i, per tant, l’impuls que necessita per realitzar-se passa per treballar en una acció comuna amb altres entitats cristianes i assolir un bon suport de la institució eclesial.

És un bon moment per dur a terme aquesta iniciativa que té com a finalitat mostrar a la nostra societat la bondat de la cultura cristiana tant com a sentit de vida personal, com de projecte moral col•lectiu, passant per les virtuts que comportaria una pràctica política i econòmica ben assentada sobre aplicacions de la doctrina social de l’Església. A favor de mostrar tot això, tenim, d’una banda, les grans realitzacions en la història, com per exemple mostra “Dominio“, el llibre de l’historiador Tom Holland. Té també com a favorable el mateix relat cristià. Si ens aturem a reflexionar per un moment en els valors, virtuts i pràctiques que proposa el cristianisme, és fàcil constatar que en realitat és l’exposició més completa del que, de manera imperfecta i en molts casos desequilibrada, des de posicions diferents de la nostra societat es reclama. Finalment, és la concepció que permet presentar millors projectes de futur i els més realistes, perquè resulta irreal pensar en termes de progrés confiant només en la tecnologia sense tenir presents les virtuts i valors que la guien.

Com hauria de ser aquest congrés? Quins són els seus continguts principals? Qui seria important que participés?

De tot això i de més coses importants hem de tractar a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians del dissabte 16 de desembre. I és per aquesta raó que et convido que assisteixis perquè de l’opinió de tots plegats pugui sorgir la millor opció.

I aquestes són les recomanacions d’aquesta setmana:

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.