TV3 Toni Soler

TV3 i Toni Soler, continuem esperant la seva reparació

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Malgrat que la vida pública estigui caracteritzada per la fugacitat dels temes i la memòria de peix, des d’e-Cristians considerem que en les qüestions importants cal ser persistent. En aquest sentit, no volem oblidar el tracte ofensiu i discriminatori que TV3, com a mitjà de comunicació pública, i d’una manera reiterada el Sr. Toni Soler, a través de les seves produccions televisives, es dedica a ofendre i discriminar als cristians. En el seu moment, hem emès una declaració, però evidentment aquest fet només és l’inici de la nostra actuació en aquesta qüestió per la qual demanem la teva col·laboració: hem llençat una alerta convidant-vos a enviar escrits protestant a TV3 i el CAC. A més, hem escrit, com a organització, al director de TV3, al president i consellers del CAC i a la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. En aquests escrits raonem la nostra queixa i demanem que es doni compliment als criteris establerts pel CAC el 2002, que han estat rotundament vulnerats. Aquests criteris van sorgir precisament a conseqüència de l’actuació d’e-Cristians i tenia com un dels motius, precisament, TV3 i el Sr. Toni Soler.

No acabarà aquí la nostra acció, sinó que continuarà i s’ampliarà fins allà on siguem capaços. El silenci és un mal conseller. Alguns, equívocament, pensen que callant, demostrant la impunitat amb la qual es poden agredir les creences religioses de les persones, hi surt guanyant. Quin error més gran! Només serveix per estimular la pròxima iniciativa. Cada vegada més ofensiva perquè no passa res.

Evidentment, aquesta no és una qüestió que ens afecti només a nosaltres, e-Cristians. Afecta a tots aquells que volem viure en una societat fonamentada en el respecte. Quan es parla d’això, de respecte i d’inclusió, cal recordar que aquesta qüestió també inclou les creences religioses. Si hom no està disposat a fer sentir la seva veu de manera respectuosa, però enèrgica quan abusen d’allò que és més sant, l’única cosa que fa és facilitar que es destrueixi sistemàticament el valor i significació de la fe cristiana.

Seguim!

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.