Degradació estat dret

La degradació del nostre estat de dret. Cal treballar més que mai

Benvolguts amics/Benvolgudes amigues d’e-Cristians,

Continua de forma ininterrompuda la degradació del nostre estat de dret, del qual us n’he parlat en altres ocasions. Estem evolucionant des d’una situació en la qual els nostres drets estan garantits per la Constitució, l’Estatut d’Autonomia, i la legislació que el desplega, a un estat de lleis, que és una cosa molt diferent. Estat de dret és aquell en el qual els drets formalment estan escrits, però que el poder polític els aplica d’acord amb el criteri d'”amics i dissidents”. Als primers els drets se’ls hi multipliquen, i als segons se’ls hi retallen fins a la persecució. Només cal constatar els privilegis que la legislació vigent concedeix a les persones que es declaren LGBTI, que es veuran augmentats encara més amb la llei trans, i que arriben a l’insòlit extrem de gaudir de l’avantatge de la inversió de la càrrega de la prova, que significa que si acusen algú d’actuar amb fòbia contra ells, serà l’acusat qui haurà de demostrar la seva innocència i no, com és constitucional i general, a la inversa. La presumpció d’innocència preval fins que es demostra que hom és culpable. Cal aturar aquesta perillosa deriva i treballar per recuperar els nostres drets civils, polítics, socials i religiosos. És un repte perquè l’endormiscament i la indolència general de la societat, i també en bona part, i és motiu d’escàndol, de la mateixa Església, faciliten que així sigui.

Necessitem que els socis i els amics, coneguts i saludats d’e-Cristians participin en la nostra acció per construir un gruix més gran que pugui aixecar amb força la bandera de la defensa i promoció dels drets civils, polítics, culturals i religiosos.

Mentre, i al llarg del recompte dels últims 7 dies, les activitats han continuat i et faig una breu enumeració de les més importants:

  • Ha començat a funcionar el grup de treball que té com a objectiu definir l’acció a dur a terme per defensar els nostres fills de l’onada d’adoctrinament sexual que se’ls hi està fent a l’escola. És un tema vital que afecta mestres i professors, a les famílies i, en general, a tots els ciutadans preocupats per la deriva que s’està observant en els nostres infants i adolescents: extensió extraordinària la pornografia, creixement forçat de la transsexualitat i bisexualitat i actituds absolutament errònies en tot aquest terreny que venen induïdes en el marc de la mateixa escola i a les quals cal posar fi perquè al mateix temps representen una retallada extraordinària del dret dels pares a l’educació, sobretot moral i religiós, dels seus fills.
  • També s’ha reunit la coordinadora en l’àmbit espanyol de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad que té en debat l’estratègia a seguir per l’any que ve. La proposta definitiva serà tramesa molt aviat a totes les associacions que treballen en aquest camp a fi de celebrar una assemblea general per debatre i acordar el text definitiu, reunió online que tindrà lloc a mitjan desembre. En aquest mateix àmbit, el pròxim dia 22 de novembre es reunirà la Plataforma d’Entitats que treballen per la Vida i la seva dignitat a Catalunya.
  • I ja el mes de desembre, concretament el dimarts 13 de desembre, a les 19h., es reprendrà el Club de Lectura amb un text absolutament imprescindible Los desheredados” de François-Xavier Bellamy. La presentació del llibre anirà a càrrec de Lluís Seguí. Us podeu inscriure per participar-hi aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.