Si vols acció, vine a e-Cristians. Aquí tens múltiples possibilitats

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

El passat 24 d’octubre es va presentar una important iniciativa d’empresaris dels EUA, de Mèxic i d’altres països d’Amèrica Llatina. Es tracta de His way at work, un grup d’empreses que volen transformar-se inspirades pel Cristianisme, i que els seus propietaris i directius les consagren a aquesta intenció, actuant en tres plans diferents: el de les condicions materials, el del benestar social i el de l’atenció espiritual. És una acció concreta i pràctica, que comporta una valuosa transformació a l’empresa i a la vida dels que hi treballen amb resultats extraordinàriament positius, fins i tot també per les millores de productivitat que es donen, malgrat que aquesta no és la finalitat. e-Cristians estem, des del primer moment, al costat dels que promouen aquesta implantació al nostre país, perquè ho considerem una experiència extraordinàriament positiva que pot depassar molt, fins i tot el marc de l’empresa. Si pertanys a aquest àmbit i estàs interessat en aquesta iniciativa, pots contactar amb secretaria@e-cristians.net, fent constar aquest interès.

A més, hem començat tres iniciatives a les xarxes socials per a les quals demanem la vostra col·laboració:

  • Una és per promoure nous associats (més informació aquí).
  • L’altra per demanar col·laboració econòmica per a la campanya de Nadal al carrer (més informació aquí).
  • I la tercera, per aconseguir millorar la nostra preparació pel treball a les xarxes socials (més informació aquí).

Accions que estem preparant

Com a més immediat, el dia 14 de novembre hi haurà una important Jornada sobre “Natalitat i polítiques d’ajuda a la família”, a la qual esteu convidats i sobre la qual podeu trobar tota la informació aquí.

Al desembre iniciarem la preparació de la II Assemblea Cristiana que encara no té data, però que serà previsiblement entre finals de febrer i principis de març.

El dia 13 de desembre es durà a terme la segona sessió del Club de Lectura dedicada al llibre “Los desheredados” de François-Xavier Bellamy i realitzada per Lluís Seguí. Més informació aquí.

Un informe sobre l’informe que va preparar el diari El País en relació amb la pederàstia i els catòlics. El seu resultat, un cop examinats els dos textos que va dur a terme aquest diari, promet ser sucós. Aquests resultats més el resum dels arguments, sobretot els quantitatius, faran que tornem a llençar una acció dirigida al Defensor del Pueblo i als grups parlamentaris per demostrar com d’absurd i injusts és centrar la pederàstia en l’àmbit catòlic i ignorar la resta que és més del 99% del problema.

Una iniciativa en positiu que busca promoure una educació afectivosexual de caràcter integral i antropològicament ben articulada amb el que representen un infant, un adolescent i un jove. Si hi ha un gruix suficient de persones interessades per ser el nucli impulsor, que s’obri a altres col·laboracions externes, endegarem una acció contra l’adoctrinament que, amb l’excusa de l’educació sexual, es fa a les nostres escoles. Si estàs interessat, indica-ho escrivint a: secretaria@e-cristians.net.

Al gener iniciarem una campanya relacionada amb la vida i la seva dignitat, i concretada, en una primera fase, en la situació de desatenció que es troben les persones sotmeses a malalties generadores de grans dependències per a qui les pateix. També, per una altra banda, sobre l’escàndol que representa que a Catalunya cada 40 minuts (a Espanya cada 60) mor una persona de la llista d’espera per accedir als ajuts de la llei de la dependència. Si t’interessa participar en aquesta campanya, escriu indicant el teu interès a: secretaria@e-cristians.net.

Com podeu veure, d’acció no en falta. I en tot cas, el que necessitem, és col·laboració de tots vosaltres. Presencial, a distància, també econòmica, molt important, perquè totes aquestes iniciatives i moltes altres les puguem realitzar amb plenitud.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.