Promo participar

e-Cristians i Assemblees Cristianes. Et cridem a participar

Què hem fet recentment:

 • Una forta campanya per assolir una política efectiva per part del govern, el Congrés, el Defensor del Pueblo per lluitar contra la pederàstia i alhora fer front a la discriminació catòlica que utilitza a l’Església com a boc expiatori del problema concentrant en aquesta el focus, quan tan sols entre el 0,2% i el 0,4% dels casos corresponen a persones d’aquella procedència. Aquest lluita contra la discriminació ha culminat en un recurs al Tribunal Constitucional per discriminació. Si vols més informació, fes click aquí.
 • La defensa i promoció de la vida, l’acció per fer possible una societat que l’aculli sense condicions, l’acompanyi i en tingui cura: la lluita contra l’avortament, l’avortament eugenèsic, l’eutanàsia, el suïcidi assistit. La reiterada negativa a establir un pla integral de cures pal·liatives per al 100% de la població i la defensa de l’objecció de consciència són continguts clau d’aquesta línia d’acció, que persegueix unir esforços per construir una gran força per la vida. Un pas visible ha estat la recuperació de la gran manifestació de Madrid el juny d’enguany amb 100.000 participants, fruit de l’organització, junt amb les altres entitats, de l’Asamblea de Asociaciones por la vida, la libertad y la Dignidad, que aplega a més d’un centenar d’entitats. En aquesta mateixa línia, hem contribuit a que a Catalunya existeixi una forta plataforma en el mateix sentit, que inicialment agrupa a una dotzena d’organitzacions. Més informació aquí.

 Què estem fent i en què pots participar:

 • La lluita contra la pederàstia, i alhora fer front a la discriminació catòlica. Més informació aquí.
 • La defensa i promoció de la vida des de la concepció fins a la mort natural. Més informació aquí.
 • En el marc de la construcció de l’alternativa cultural junt amb Forum Libertas, el Club de Lectura que enguany aborda sis llibres. Si t’interessa, fes click aquí.
 • La  construcció d’una plataforma dirigida a protegir als nostres fills i néts, als infants i adolescents de l’agressió sexual continuada que el govern espanyol i diversos ajuntaments duen a terme, impulsant-los a la sexualitzacio del seu cos malgrat la seva edat. Un exemple d’acció és la petició dirigida als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats perquè censurin la ministra Irene Montero i exigeixin el seu cessament, per incentivar en les seves manifestacions al Congrés la pedofilia i incomplir la prohibició de relacions sexuals entre adults i menors. Més informació aquí.
 • Homenatge a Joan Pau II amb motiu de la seva vinguda fa 40 anys a Barcelona, Catalunya i Espanya. Més informació aquí.

Què farem el darrer trimestre d’enguany i el primer de 2023, junt amb les línies d’acció precedents:

 • Sessions de formació online de formació del criteri polític segons la concepció de la doctrina social de l’Església: fonaments, objectius, criteris i aplicacions transformadors a la realitat. Si t’interessa, escriu-nos aquí.
 • II Assemblea Cristiana. Si t’interessa, escriu-nos aquí.
 • Definir  continguts i impulsar el debat per formar opinió en el si de l’Església i de la societat. Si t’interessa, escriu-nos aquí.

Sense la teva col·laboració no podrem prosperar en tots aquests afanys transformadors. Tu pots col·laborar eficaçment:

 • Inscrivint-te en algunes de les múltiples possibilitats apuntades. Participa! Si t’interessa, escriu-nos aquí
 • Necessitem sempre voluntaris, aportacions desinteressades pel nostre Grup Jurídic i pel Grup de treball a les xarxes socials. Si t’interessa, escriu-nos aquí.
 • És decisiu, és fonamental que et facis soci. Si encara no ho ets, apuntant-te aquí. I si ja ho ets, fent un soci nou aquí.
 • Necessitem socis impulsors que es comprometin a una quota de 50€ mensuals i que formin part del Consell Assessor d’e-Cristians. Pots fer-ho aquí.
 • Fent una aportació aquí.
 • I tenint en compte per a un futur: fent una deixa. Recorda’t de l’acció d’e-Cristians en el teu testament. Si vols mes informació, fes click aquí.

Pots seguir-nos a:

www.e-cristians.net

www.facebook.com/ECristians

https://twitter.com/ECristians1

https://www.youtube.com/user/ecristians

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.