Joan Pau II

Sant Joan Pau II, motor per a un nou impuls cristià

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Em permeto recordar-vos, perquè ja us en vaig parlar amb més detall la setmana passada, l’acte del dia 7 de novembre a les 17h. també a la Universitat Abat Oliba commemorant els 40 anys del primer viatge de Joan Pau II a Espanya, i de manera més específica a Barcelona i Montserrat. A més d’intervenir Marcin Kazmierszak i jo mateix, també tindrà una intervenció a distància el bisbe José Ignacio Munilla. Paga la pena recordar aquests 40 anys i la figura de Joan Pau II.

També teniu a la vostra disposició el programa d’un acte que recomano i que ja anunciava la setmana passada. Tindrà lloc el 14 de novembre “Natalidad y políticas de ayuda a la familia” a la Universitat Abat Oliba-CEU i està organitzat per la Plataforma per la Família Catalunya-ONU i l’Institut d’Estudis  de la Família-CEU. És un acte que es desenvolupa al llarg de tot el dia de les 10h. a les 19:30h. i està farcit d’interessants i importants intervencions. Si teniu interès per aquestes qüestions (la família, les polítiques públiques en relació amb ella, la natalitat) no dubteu a inscriure-us aquí.

En aquest sentit, també cal que tinguem present i que revitalitzem l’ús del Catecisme de l’Església que ha complert aquest mes d’octubre els seus 30 anys quan Joan Pau II el va fer públic amb la constitució apostòlica Fidei Depositum de l’11 d’octubre de 1992.

Recuperar pel nostre coneixement, i també per la seva difusió, els principals continguts del pontificat de Joan Pau II, un servei vigorós coherent i clar a la fe, és avui més necessari que mai i aquestes efemèrides permeten fer-ho. Que s’hagi complert l’any no impedeix que celebrem en els mesos successius seminaris, conferències, articles,… mostrant l’aportació teològica i pastoral de Joan Pau II. Ara és més necessari que mai que la seva llum ens ajudi a percebre amb claredat el camí a seguir.

Finalment, us informo que endeguem una nova campanya per fer més socis, disposar de voluntaris,… En definitiva, tot allò que reforça la nostra acció que vol ser més potent en aquest final d’any i, sobretot, en el nou que comença. Podreu trobar les raons concretes de per què importa ajudar i participar en e-Cristians. No dubtis a entrar-hi, difondre-la i ajudar-nos en allò que estigui a les teves mans i et pertoqui.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.