Conferència a La Mercè”: Eutanàsia? La cultura de la vida i la cultura de la mort, amb Josep Miró

La nostra associació e-Cristians ha organitzat conjuntament amb la Basílica de la Mercè el cicle de conferències “Trobades a la Mercè” amb la finalitat d’intentar donar respostes concretes des d’una perspectiva cristiana als desafiaments actuals de la nostra societat, com l’eutanàsia.

Les sessions constaran d’una xerrada seguida d’un col·loqui, moderat pel P. Fermín Delgado, rector de La Mercè, per permetre el coneixement i el debat sobre temes de tanta transcendència per a la nostra societat. Es duran a terme a la basílica de La Mercè (plaça de la Mercè), començant a les 19.30 h, i amb una durada màxima d’una hora quinze minuts.

La primera sessió tindrà lloc el dimecres 21 d’abril amb el títol “Eutanàsia? La cultura de la vida i la cultura de la mort” i el ponent será Josep Miró i Ardèvol, com a coordinador de l’Assemblea d’Associacions per la Vida, la Llibertat i la Dignitat. 

El cicle consistirà en una conferència mensual. Pròximament informarem de les noves temàtiques i conferenciants.

Ens agradarà molt poder comptar amb la vostra assistència a aquestes trobades, que creiem poden ajudar a reflexionar sobre la problemàtica que ens envolta.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.