Concentració «Cada Vida Importa» #28N

Concentració a Madrid, no marxa (Puerta de Alcalá amb C/Serrano) el diumenge 28 de novembre, a les 12h., convocada per la plataforma Cada Vida Importa. Uneix-te a la revolució de la vida! @cadavidaimporta

Objecte de la Concentració
Davant els menyspreus continus a la vida humana per part dels poders executiu i legislatiu d’Espanya, la Plataforma CADA VIDA IMPORTA convoca una concentració pacífica per mostrar públicament el rebuig a les mesures que s’estan prenent en contra de la vida de les persones més vulnerables , així com mostrar el suport als que sí que defensen la vida humana des de l’inici d’aquesta (concepció) fins a la seva mort natural.

  • AVORTAMENT: Des de la primera llei de l’avortament, i només tenint en compte dades que ofereix el Ministeri de Sanitat, a Espanya han tingut lloc més de 2 milions i mig d’avortaments intencionats. El 2020, 1 de cada 4 embarassos va acabar en avortament. El pendent relliscós continua en augment: actualment, els 3 casos per als quals va despenalitzar l’avortament només representen el 9% sobre el total. A més, i per si la situació no fos prou greu, l’executiu anuncia una nova llei de l’avortament encara més ideològica, permissiva i inhumana.
  • EUTANÀSIA: Sense ni tan sols intentar desenvolupar un sistema de cures pal·liatives homogeni i de qualitat, entra en vigor la llei d’eutanàsia a Espanya, en la tramitació de la qual s’ha menyspreat els professionals de la salut, desoït els experts i silenciat el debat públic. Oficialment, els poders públics aposten per eliminar les persones que pateixen, en comptes de per eliminar el patiment de les persones.
  • OBJECCIÓ DE CONSCIÈNCIA: La idea impulsada des del poder executiu de crear registres de professionals de la salut objectors de consciència, com si es tractés d’una mena de “llista negra” de dissidents, constitueix un atemptat al dret fonamental a la llibertat ideològica i religiosa recollida a l’art.16.1 CE; una mesura impròpia d’una societat lliure i plural.
  • NOU DELICTE vs. PROVIDA: Actualment no hi ha una xarxa pública d’ajuda a la dona embarassada en situació de vulnerabilitat. Tot i això, el nou art. 172 quater del CP inclou un nou delicte específic per a les organitzacions que sí que ofereixen alternatives a aquestes dones. És una reforma d’intencionalitat merament política, ideològica i acovardidora; i clarament inconstitucional.

Si vols col·laborar econòmicament per cobrir les despeses de la concentració (escenari, so, vídeos promocionals, etc.), si us plau no dubtis a fer un Bizum a ONG (codi 01249) amb la quantitat que vulguis, posant en concepte «Cada Vida Importa».

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades