Crida urgent a pregar per la situació a Ucraïna

El perill d’una guerra a Ucraïna és real i també podria ser l’inici de conflictes bèl·lics a altres nivells que fa por fins i tot pensar-hi o posar-ho per escrit.

La Mare de Déu a Fàtima va dir que les guerres poden ser cancel·lades per la conversió i resant el rosari (de fet va profetitzar la II Guerra Mundial si els homes no es convertien). En altres aparicions de la Mare de Déu ha dit missatges similars.

El Sant Pare Francesc ha declarat com a jornada d’oració per la pau el 26 de gener de 2022, i amb aquesta intenció d’aturar possibles accions bèl·liques a Ucraïna, que poden afectar a Europa segons manifesta la mateixa convocatòria.

Amb tot això, conscients de la situació molt delicada que vivim, des d’e-Cristians llancem una campanya urgent d’oració per la pau proposant dues senzilles accions:

  • Proposta de rosari diari per la pau: Si reses el rosari o no el reses habitualment i ho vols fer aquests dies, fins que no acabi aquesta amenaça resa el rosari amb aquesta intenció: Mare de Déu, atura una possible guerra a Ucraïna que pugui derivar també en una guerra a Europa.
  • Novena per la pau: A partir del mateix dia 26, resar durant 9 dies una novena amb l’oració que ben segur farà servir el Sant Pare aquest mateix dia, o bé amb l’oració de consagració a la Mare de Déu que en un moment molt delicat va fer Sant Joan Pau II l’any 1983, i que trobaràs aquí , i que entre d’altres coses diu en la seva traducció oficial a l’espanyol:
Corazón Inmaculadoayúdanos a vencer la amenaza del mal, que tan fácilmente se arraiga en los corazones de los hombres de hoy y que sus efectos inconmensurables pesan ya sobre nuestra época y da la impresión de cerrar el camino, hacia el futuro!
¡Del hambre y de la guerra, líbranos!
¡De la guerra nuclear, de una autodestrucción incalculable y de todo tipo de guerra, líbranos!
¡De los pecados contra la vida del hombre desde sus primeros instanteslíbranos!
¡Deodio y del envilecimiento de la dignidad de los hijos de Dioslíbranos!
¡De toda clase de injusticia, nacional e internacional, líbranos!
¡De la facilidad de pisotear los mandamientos de Dioslíbranos!
¡De los pecados contra el Espíritu Santo, líbranos¡Líbranos!
¡AcogeMadre de Cristo, este grito cargado del sufrimiento de todos los hombrescargado del dolor de la sociedad entera!

Des d’e-cristians t’encoratgem que compleixis aquestes dues propostes, ben segurs que el moment ho requereix, però també segurs que amb l’ajut de la Mare de Déu i la intercessió de Sant Joan Pau II, es pot aconseguir moure la voluntat de Déu, senyor de la Història.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.