Declaració sobre la campanya de la Generalitat: “Obvietats o defensem el que és obvi”

En relació a la darrera campanya de propaganda del govern de la Generalitat de Catalunya que porta per nom OBVIETATS o DEFENSEM EL QUE ÉS OBVI, manifestem el següent:

Afirmem que és una manipulació en tota regla que explota les emocions i la fibra sensible de les persones,  utilitzant la discriminació per raó del color de la pell d’una persona o per raó d’una discapacitat física, per promoure la ideologia de gènere, especialment la transsexualitat practicada des de la infància, i la homosexualitat.

La missió d’un govern no és fer propaganda ni promoure ideologia, sinó millorar la realitat.  Millorar-la en relació a la discriminació ètnica és evitar la seva explotació laboral com ara succeeix i està en mans de la Generalitat evitar-ho, o atendre els immigrants menors d’edat, i no abandonar-los quan compleixen els 18 anys. Lluitar contra la discriminació de les persones amb discapacitats significa remoure, per l’acció pública, les barreres arquitectòniques i físiques, i contribuir efectivament als centres de reinserció i sociolaborals. Significa evitar els  grans retard en els ajuts de la dependència i en l’accés a les residències. Vol dir que aquestes disposin dels recursos necessaris i sense retards. En realitat, el que fa el govern de JxCat i Esquerra Republicana amb aquesta campanya  és intentar desviar  amb propaganda l’exigència sobre el compliment de les seves responsabilitats.

Ja està bé de presentar les persones LGBTI com discriminades, quan el conjunt de les legislacions europea, espanyola i especialment la catalana, els hi dona uns drets tals que, en alguns aspectes, són privilegis, com l’aplicació de la inversió de la càrrega de la prova, que converteix en que és l’acusat qui ha de demostrar la seva innocència davant d’aquests grups que el denuncien, conferint-los així un gran poder intimidatori.

Cal evitar tota mena de discriminació, i per això una vegada més reclamem per a Catalunya una única llei contra la discriminació  que subsumeix en una sola norma per a tots, el que ara esta reservat nomes als grups LGBTI. Aquesta llei faria impossible mantenir els privilegis

Refusem la campanya de publicitat que, de forma intensiva, realitza  TV3, amb anuncis en hores de màxima audiència. Refusem que la televisió pública de Catalunya també sigui, com el govern, un òrgan d’adoctrinament i manipulació.

La campanya és una prova evident que el govern Torra de JxCat i Esquerra Republicana, actua com a punta de llança d’una ideologia radical, la perspectiva de gènere. Que aquest sigui la seva particular ideologia no significa que els catalans l’haguem de compartir. El govern es converteix en corretja de transmissió d’una ideologia contrària a l’antropologia moral  sobre la qual s’ha edificat la civilització europea i Calalunya, en particular. Una ideologia peculiar que defensa que no existeix una naturalesa humana fonamentada en l’home i la dona.

La campanya posa en evidència que  l’enfrontament de l’actual govern de la Generalitat amb l’Església té raons profundes i va molt més enllà dels darrers atacs en els temes de les immatriculacions de finques o pel funeral per les víctimes de la COVID-19.

Finalment, és un advertiment clar a tots els cristians d’aquest país sobre el què poden esperar de l’actual govern de la Generalitat i dels que vindran. És un toc d’alarma per prendre consciència que estem en una guerra ideològica i  cultural, que s’està desenvolupant a nivell global, però que els seus promotors han decidit que Catalunya sigui un dels camps de batalla principals.

Les persones que volen el bé de la nostra societat i un futur per a les noves generacions han de deixar d’amagar el cap sota l’ala, organitzar-se i actuar. És el que fem a e-Cristians

Pd. Entra a la nostra web e-cristians.cat, informa’t i tingues el coratge de participar-hi.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.