Asamblea aborto

L’Asamblea por la Vida protesta contra la nova llei de l’avortament a Madrid

Aquest dimarts, 10 de gener a les 12h, ha tingut lloc la lectura d’una declaració conjunta de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Dignidad y la Libertad.

L’Asamblea de Associacions por la Vida,  la Libertad y la Dignidad ha manifestat, en un acte organitzat a l’Auditori de la Real Casa de Correos, a la seu de la Comunidad de Madrid de la Puerta del Sol, el seu rebuig més rotund a l’ampliació de la llei de l’avortament i de qualssevol altres males lleis en contra de la Vida, la seva dignitat i la llibertat.

Jaime Mayor Oreja, impulsor de NEOS, ha obert l’acte en què estaven representades més d’un centenar d’associacions, tot recordant que “la defensa de la vida és la pedra angular, el fonament de qualsevol alternativa cultural basada en els fonaments cristians, de la mateixa manera que l’avortament, la seva legalització i legitimació, han estat l’arrencada d’aquest desordre social actual i implacable”.

Josep Miró i Ardèvol, coordinador de l’Asamblea por la Vida, la Libertad y la Dignidad, ha pres després la paraula per llegir el manifest “Per la vida contra les males lleis”. Miró ha subratllat que a Espanya “està més protegida la cria del gall fer que la de l’ésser humà. És més controlat per l’Administració, una tala d’arbres que un avortament. Als nostres carrers cada vegada es veuen més gossos amb abric i menys nens”. En aquest sentit, el coordinador de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida es preguntava “Quina societat estem construint, quins valors estem vivint com a ciutadans, pares i mares?” cridant a rebutjar les males lleis com la que es vol aprovar sobre l’avortament.

Per la seva banda, Luisa María González, vicepresidenta del Colegio de Médicos de Madrid, ha posat en valor la importància de la trobada pacient–metge per descobrir les obligacions dels metges, amb primacia singular del deure de preservar la vida. González insistia en aquesta especial relació que “és l’escenari del nostre compromís més gran amb la persona, que posa la seva vida a les nostres mans, amb la confiança que serà protegida i cuidada amb ciència i humanitat. Els metges som els defensors dels pacients, per encàrrec de la societat”. La vicepresidenta del Colegio de Médicos ha subratllat que “els metges sabem que hi ha coses que no hem de fer. La garantia de la nostra identitat professional més autèntica és actuar sempre amb ciència i amb consciència, en benefici de cada ésser humà”.

La trobada ha reunit a més diferents personalitats de la societat civil que han volgut acompanyar els ponents com Carmen Fernández de la Cigoña, directora de Instituto CEU de Estudios de la Familia i membre de l’ACdP, Alicia Latorre, presidenta de Cada Vida Importa, María San Gil, membre de NEOS, Ana del Pino, coordinadora executiva de la Federación Europea One of Us i Ignacio García Juliá, president del Foro de la Família, entre d’altres.

Les organitzacions participants assumeixen el compromís de continuar treballant de manera unida i conjunta per a la defensa de la dignitat de cada vida humana i de la llibertat de tothom. Aquesta unió i compromís ferms es mantindran vius i actius fins a aconseguir revertir aquestes lleis perverses que atempten contra tots els espanyols i abandonen la dona en la maternitat, acaben amb la vida dels seus fills i ataquen la família.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades