Sí a la Vida 2022: la marxa per la vida torna a sortir al carrer després de dos anys de pandèmia

Després d’aquests dos darrers anys, en què les restriccions pel COVID-19 ens han fet celebrar el Dia Internacional de la Vida en línia a través de YouTube, els organitzadors han anunciat que aquest 2022 la Plataforma «Sí a la Vida» convoca a sortir novament als carrers de Madrid.

L’esdeveniment vol commemorar amb magnificència aquest dia en què totes les organitzacions que defensen la vida, s’uneixen sota un mateix lema i color al voltant del 25 de març. L’any passat, en tractar-se del 10è aniversari, es va celebrar també una carrera perquè va ser possible sortir al carrer.

Doncs bé, aquest any se celebrarà amb la ja tradicional Marcha Sí a la Vida el proper diumenge 27 de març a Madrid. Com sempre, fidels al compromís adquirit el 2011, serà un acte unitari, constructiu i positiu. La marxa partirà a les 12 del matí del carrer Serano/Goya fins a la Plaça de Cibeles.

Previ a la Marxa, a les 10 del matí i al mateix lloc, tindrà lloc una milla, organitzada pels Esportistes per la Vida i la Família, com a part de la celebració. Es pot veure més informació a www.sialavida.es

Els organitzadors animen tots a participar i col·laborar econòmicament en la mesura de les possibilitats per ajudar a cobrir les despeses de l’organització de l’esdeveniment. Aquestes són les dades per fer un donatiu:

Transferència: ES28 0081 7306 6900 0140 0041

  • Titular: Federación Española de Asociaciones Provida,
  • Concepte: Sí a la Vida, indicant el vostre nom i/o el nom de l’AEFC.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.