SÍ en un 87,6% a que s’investiguin els abusos comesos en tots els àmbits, no només al de l’Església

El diari 20 Minutos publica avui dimecres una enquesta realitzada per l’Institut DYM, del 16 al 20 de febrer de 2022, en què els enquestats van contestar SÍ en un 87,6% a la següent pregunta relacionada amb la Comissió que es va estudiar crear a el Congrés: És partidari que en aquesta comissió s’investiguin, a més dels abusos sexuals comesos per membres de l’Església Catòlica contra menors, també els comesos en altres àmbits com la família, escola o associacions?

Van votar «NO» un 5,8% i van optar pel «NO SAP NO CONTESTA» un 6,6%.

Pel que fa a les afinitats polítiques, no hi ha grans diferències entre el que opinen els votants dels uns i dels altres partits. Guanya el SÍ de manera contundent.

ForumLibertas, en un article publicat el 4 de febrer amb el títol: Investigar presumptes abusos sexuals. Només del personal de l’Església?, ja denunciava que «En realitat, allò que fan el Congrés i la fiscalia, concentrant la seva atenció en el 0,2% dels casos de l’Església, és senzillament emmascarar, per no dir protegir, tot el gruix de la pederàstia que practica la nostra societat fins a nivells d’escàndol».

En un altre article del 17 de febrer titulat: La reduïda xifra, que calla la Fiscalia: de cada 3.400 adults en entitats d’Església, 1 ha estat denunciat per abús, tornava a denunciar que «La Fiscalia General de l’Estat ha decidit, de la mà del Govern de PSOE i Podem, centrar els seus esforços i recursos a investigar els casos d’abusos sexuals a l’Església, i obviar les àrees de la família, l’educació no religiosa, les organitzacions esportives no religioses, etcètera.»

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades