Contribueix al principi de la fi de l’avortament

Us animem a participar en la iniciativa de 40 Días por la Vida a Barcelona que porta un subtítol ben implícit “El principi de la fi de l’avortament”, i que es durà a terme entre els dies 22 de setembre i el 31 d’octubre. Es tracta d’anar a resar durant 1 hora, entre les 8 del matí i les 8 de la tarda en torns que cobreixen aquests 60 minuts i que hom pot apuntar-se a https://40diasporlavida.online/. Aquests grups de pregària els fan davant de la clínica MC i la clínica Dalmases. Es tracta d’un fet tan potent i alhora tan convivencial com significa sempre la pregària, i paga la pena donar-li suport.

També hi haurà una missa d’inici de campanya el dia 20 de setembre a les 20h. a la parròquia de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa, una altra el 12 d’octubre a les 19h. a la Basílica de la Mercè i una tercera en finalitzar tot el programa el 31 d’octubre a les 22h. a l’església de Sant Vicenç de Sarrià, en la qual acabada la missa es produirà una Adoració fins a les 6h.

Acudir a aquestes eucaristies i formar part d’aquests grups d’oració és una tasca magnífica. Cal recuperar també el sentit de la vida a l’inici d’aquesta. Cal posar fi a la irracionalitat salvatge de pensar i legislar de manera que l’ésser humà concebut no té cap dret. De fet són molt més restrictives i intervencionistes les mesures per tallar un arbre que per avortar. Una societat que es basi en aquests pressupostos no té futur. Només cal recordar que en l’àmbit científic de la genètica, els investigadors s’autolimiten i no manipulen embrions generats de més de 14 dies, perquè consideren tècnicament que a partir d’aquella data la reproducció cel·lular ja ha generat un ésser específic únic de l’espècie humana.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.