Associació Pro Respecte a la Vida Humana, Pro Vida Barcelona: Sí a la Vida, no més avortament

L’Associació Pro Respecte a la Vida Humana, Pro Vida Barcelona rebutja la nova llei de l’avortament que prepara el Govern d’Espanya i considera que:

La reforma de la llei de l’avortament una vegada més no té en compte que el no nascut és un ésser humà amb dret a viure que temporalment s’allotja al ventre matern.

La seva eliminació mai no hauria de formar part de la solució als problemes que han d’afrontar les mares gestants. Moltes no volen avortar però no reben cap mena d’alternativa.

Suprimir els tres dies de reflexió abans d’una intervenció abortiva fa que la seva decisió sigui menys lliure i més precipitada.

Permetre que les joves de 16 i 17 anys puguin avortar sense el permís dels pares és abandonar-les davant d’una decisió traumàtica i irreversible.

Tota embarassada mare té dret a rebre l’ajuda necessària perquè el seu fill pugui néixer i ser acollit a la nostra societat.

Proposem mesures concretes de suport a la maternitat que ofereixin recursos humans efectius, econòmics i socials a la dona gestant.

El testimoni de milers de dones que des de fa més de 30 anys hem acollit als nostres Centres de suport a la maternitat, evidencia que aquesta és l’alternativa per evitar-les el drama de l’avortament.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.