Anem a més. Continuem impulsant l’alternativa cristiana

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

En el camí cap a l’Assemblea Extraordinària, la Comissió Executiva d’e-Cristians ha organitzat tres fòrums i dos grups de treball.

Els fòrums i els seus organitzadors, que són membres de la Comissió Executiva i del Secretariat, són:

  • Evangelització i missió dels cristians: Josep Armengol, Antoni Pedragosa i Pablo Ginés.
  • Projecte cultural cristià: Dani Lacambra i Jordi Soley.
  • Acció política, subjecte, mediació, intervenció, organització: construcció d’una voluntat comuna: Dani Lacambra, Diego Vigil i Manel Silva.

I els grups de treball i els seus organitzadors, també membres de la Comissió Executiva i del Secretariat General són:

  • Joventut: Carles Ros, Josep Subirachs i Marc Miró.
  • Llatinoamericans: Salvador Turu.

S’està treballant en un primer document de diagnòstic comú als tres grups i d’especificacions relacionades amb cadascun d’ells en concret. El pas següent serà convocar les primeres sessions de treball. Et crido ja des d’ara, sense esperar més, que facis la teva inscripció per participar. L’Assemblea Extraordinària ha de marcar un salt endavant dels cristians al nostre país. I això requereix la pregària, l’esperança i també el treball de cadascú. Envia’ns un e-mail indicant en quin fòrum/grup de treball estàs interessat a participar a secretaria@e-cristians.net.

Us recordo que està constituït i funcionant el grup de treball format per membres d’e-Cristians i d’altres entitats i parròquies per afrontar el problema que significa la llei de l’eutanàsia a Catalunya en el marc de les activitats de l’Assemblea d’Associacions per la vida, la llibertat i la dignitat que estem duent a terme a tota Espanya. Per aquest últim motiu m’he entrevistat, acompanyat de membres locals de l’Assemblea, amb els consellers de sanitat d’Andalusia i Galícia, amb els objectius principals de minimitzar l’impacte d’aquesta llei, urgir la generalització de les cures pal·liatives, promoure la declaració d’últimes voluntats demanant l’exclusió de l’eutanàsia, l’accés ple a les cures pal·liatives i a l’acompanyament i assistència religiosa, i mantenir congelat l’assenyalament que es vol fer dels metges a través de la llista d’objectors.

Una bona notícia en aquest sentit és que el conjunt de Col·legis de Metges de Catalunya s’han pronunciat de manera crítica amb la llei de l’eutanàsia, superant així la posició del Col·legi de Metges de Barcelona que, amb el Dr. Padrós al capdavant, volia defensar-la a capa i espasa.

Finalment us recordo que la setmana que ve i en la sèrie de conferències Trobades a la Mercè que e-Cristians organitza conjuntament amb la Basílica de la Mercè. Jordi Soley, un gran coneixedor del tema, ens parlarà sobre La ideologia de gènere: una ruptura radical. Serà com dic dimecres 19 de maig a les 19:30h.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.