El P. Manglano a l’Assemblea Oberta Cristiana d’e-Cristians

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Ara ja us podem completar els noms de les destacades persones que intervindran a la nostra Assemblea Oberta. Com ja us apuntava en la meva carta anterior, obrirà la sessió i dirigirà la pregària inicial el bisbe auxiliar de Barcelona, Javier Vilanova, en representació del cardenal Juan José Omella. També comptarem amb la participació del Delegat per la Pastoral Social de la Diòcesis de Barcelona i expert en doctrina social de l’Església Mossèn Joan Costa. I finalment, com a cloenda volgudament dotada de força espiritual, el padre José Pedro Manglano. Ell, com a fundador d’aquesta força tan potent i original entre els joves com és Hakuna, és un exemple de la força de la fe quan aquesta rep un impuls inspirat en l’esperit. La seva experiència es tracta sens dubte d’una revolució en el si de l’Església, que en altres tantes ocasions demostra la seva capacitat generadora i renovadora a partir de l’aprofundiment amb el que és la seva essència. En aquest marc de bon acompanyament, explicarem els plantejaments que considerem bàsics pel moment present i futur, relacionats amb la necessària evangelització de la vida pública, l’urgent construcció d’una alternativa cultural cristiana a l’hegemonia cultural que impera actualment a la societat i la presentació d’un camí que doni resposta a la qüestió mal resolta de com els cristians poden fer-se presents en política col·lectivament. A aquesta Assemblea, pel seu caràcter obert, hi poden participar tant els socis d’e-Cristians com totes aquelles persones que tinguin interès en l’acte, que se celebrarà el dia 11 de desembre a les 10:30 a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. És necessària la inscripció prèvia. Apunta’t aquí.

Voldria també anunciar-te una activitat de gran interès lligada a les conferències que e-Cristians està organitzant conjuntament amb la Basílica de la Mercè. En aquesta ocasió la persona convidada és ben coneguda de tots, Nuria Chinchilla que parlarà sobre “Feminisme sinèrgic”. Serà el dia 17 de novembre a les 19:30h. a la Basílica de la patrona de Barcelona. Pots llegir tota la informació aquí.

Finalment dir-te que hem iniciat una campanya de suport a ForumLibertas en el seu projecte de construcció de l’alternativa cultural. Et demano que si encara no ets subscriptor, te’n facis per una petita quota, i que ens ajudis divulgant aquesta campanya. ForumLibertas, com totes les altres activitats que emprenem, només es finança per les aportacions de les persones que ens donen suport. És un camí ben difícil, però l’únic que en la societat actual ens permet ser independents de qualsevol interès que no sigui servir a Jesucrist i a la seva Església.

COMPRA AQUÍ LA TEVA PARTICIPACIÓ O DÈCIM DE LOTERIA D’E-CRISTIANS

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.