Ens hem adreçat novament al Defensor del Pueblo demanant que rectifiqui

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

El Defensor del Pueblo va comparèixer a petició pròpia a la corresponent comissió del Congrés dels Diputats. Les seves manifestacions a les preguntes dels diputats, que per cert alguns d’ells van fer ús dels arguments que formen part del recurs d’empara presentat al Tribunal Constitucional per e-Cristians, han significat una sèrie d’aspectes importants, una desvirtuació de la realitat. Per aquesta raó hem escrit al representant d’aquesta institució per demanar-li que reconsideri els seus punts de vista, donat que per les raons que expressem no s’ajusten a la realitat, sinó que són interpretacions insostenibles.

El text de la carta enviada al Defensor del Pueblo i les raons que presentem pots trobar-les aquí. Llegeix-les perquè trobaràs nous elements que posen en relleu l’arbitrarietat que significa per part del Congrés dels Diputats i del mateix Defensor del Pueblo de vincular la pederàstia a l’àmbit catòlic. Aquesta és una feina sistemàtica que ve fent e-Cristians des de l’inicial “Informe a la majoria. L’Església com a boc expiatori i l’ocultació de la pederàstia”, i que ha continuat amb una sèrie d’escrits, els més importants dels quals són: dictamen jurídic, un escrit anterior al Defensor del Pueblo, el recurs d’empara al Tribunal Constitucional, i ara aquesta carta. Tots aquests documents han estat difosos entre els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats, els bisbes espanyols i entitats catòliques, i com és lògic en primer terme als nostres socis i simpatitzants. El conjunt defineix una argumentari sistemàtic de com s’està utilitzant als catòlics com a boc expiatori. S’està ocultant la dimensió de la pederàstia a la nostra societat, i en especial en els àmbits que son responsabilitat de les administracions públiques.

Per continuar amb aquesta tasca, necessitem la teva col·laboració:

  • Si ets advocat i creus que pots col·laborar digue’ns-ho per ajudar al nostre equip jurídic que treballa desinteressadament (secretaria@e-cristians.net).
  • I tots podeu contribuir amb la vostra aportació econòmica, perquè totes aquestes tasques, encara que en gran mesures estiguin fetes a cost zero, sempre incorporen despeses que carreguen la nostra sempre migrada disponibilitat econòmica:

Dona suport a e-Cristians. Associa’t. Dona suport a les iniciatives. Ajuda’ns econòmicament.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.