Juny, un mes decisiu

Benvolguts amics/Benvolgudes amigues d’e-Cristians,

Aquest és un més decisiu que per primera vegada en molt de temps pot significar donar-li la volta a les contínues agressions a la llei natural, la concepció cristiana, els drets dels pares i drets fonamentals. Podem fer que hi hagi un abans i un després, que es produeixi un clar reflux. I està a les nostres mans aconseguir-ho. Només cal que participem i movem a la participació en l’ajustada agenda que se’ns presenta, i que precisament en la seva concentració és on es troba la força. En allò que ens afecta més directament i que representa una acumulació de potència, cal assenyalar les següents dates:

  • 7 de juny, a les 19h. Reunió per Zoom dels grups i persones de Catalunya interessades en moure i participar en la gran manifestació del dia 26 de juny a Madrid i en la perspectiva de constituir més endavant la Federació Catalana de l’Assemblea per la Vida, la Lliberta i la Dignitat. Per fer-te present a la reunió, només has de demanar l’enllaç a secretaria@e-cristians.net.
  • 8 de juny, a les 19h., també per Zoom. III Assemblea de l’Alternativa Cultura del digital Forum LibertasInscriu-te aquí per obtenir l’enllaç.
  • 12 de juny, a les 10h., a la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona. Primera Missa Blanca que es realitza al nostre país. Pensada especialment pel personal sanitari, s pot acudir amb l’uniforme sanitari, al qual fa referència el nom de la celebració, però evidentment és oberta a tots aquells que compartim la defensa i promoció de la vida.
  • 14 de juny, a les 19h., també per Zoom. Asamblea de les Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad de tota Espanya. Amb l’únic objectiu de preparar la gran manifestació del 26 de juny. Per aconseguir l’enllaç escriu a info@cristianosendemocracia.com.
  • 26 de juny Manifestació a Madrid a les 12h. Allí ens hem de trobar tots perquè serà el punt de confluència de totes les activitats desplegades al llarg d’aquest mes. Serà el moment a partir del qual començarem a escriure una pàgina nova en defensa de la vida, la llibertat, els drets dels pares, de l’ensenyament, a no ser discriminats com a cristians, en defensa dels drets fonamentals i, en definitiva, per acabar amb tanta arbitrarietat i injustícia.

En tot això es concentra aquest mes. L’activitat és extraordinària. La participació també ho ha de ser. Si no et fas present després no et queixis de com van les coses. No protestis perquè mal eduquen el teu fill a l’escola. No t’indignis perquè et discriminen per la teva fe o les teves idees. Construir una societat acollidora amb la vida que la cuidi, l’acompanyi i la celebri, no és fàcil. Però és evident que hem començat a desplegar el potencial necessari per arribar a aconseguir-ho.

Dona suport a e-Cristians. Associa’t. Dona suport a les iniciatives. Ajuda’ns econòmicament.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.