L’Assemblea d’Associacions per la vida, la dignitat i la llibertat en marxa. Participa en la vídeo trobada del 2 de febrer

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

En la meva carta d’aquesta setmana pot ser útil que us reprodueixi la meva intervenció a l’assemblea d’associacions del passat dia 22 d’aquest mes, on tenia l’encàrrec de presentar el que podrien ser les iniciatives i els camins de la resposta que hem començat a construir a la cultura de la mort. Però abans d’entrar-hi permeteu que us convidi a participar el dia 2 de febrer a les 19h. en la trobada virtual d’e-Cristians que farem amb tots aquells que tingueu interès a conèixer o participar en què es prepara per defensar i promoure la cultura de la vida, què podríem fer, i naturalment manifestar la vostra opinió. Si voleu accedir a la reunió escriviu a secretaria@e-cristians.net i us farem arribar l’enllaç.

És evident que la vacunació és una qüestió decisiva pel nostre país. En aquests dos enllaços als meus últims articles publicats a La Vanguardia i a La Vanguardia Digital podeu trobar un diagnòstic que pot ser del vostre interès:

És necessària una vacunació massiva i ràpida

Davant la Covid-19, alcem-nos!

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.