II assemblea Cristiana

Participem tots en la II Assemblea Cristiana del 4 de març

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

El 4 de març, i al llarg de tot el matí, tindrà lloc la II Assemblea Cristiana a la Universitat Abat Oliba CEU. Ja us informava amb caràcter general de la mateixa en la meva carta anterior i ara voldria anticipar-vos alguns detalls de l’interessant programa que durem a terme en una atapeïda i dinàmica sessió.

En aquesta ocasió participen en l’organització la UAO CEU, a l’Aula Magna de la qual celebrem l’Assemblea, i l’Asociación Católica de Propagandistas de Barcelona. Hem escollit com a lema, aquell que millor defineix la intenció de la II Assemblea Cristiana: “Nous impulsos, vies noves. De la dissidència a l’alternativa. Aixequeu-vos, no tingueu por” (Nt 16, 3).

Els mateixos protagonistes presentaran nous impulsos que s’afegeixen als ja existents, com en part ja vam constatar a la I Assemblea Cristiana, que presenten vies noves que contribueixen a la transformació del que som actualment: els cristians d’aquest país dissidents morals, culturals i polítics per arribar a transformar aquesta dissidència en un projecte d’una societat millor, en una real alternativa. I per fer-ho necessitem sentir la frase de Jesús, tan reiterada per Joan Pau II, “No tingueu por”, perquè ens hem d’alçar fins a fer-nos presents.

Els continguts, que coneixereu en termes precisos en el programa que us arribarà pròximament, tracten sobre:

  • Els nous impulsos en la defensa i promoció de la vida humana.
  • En un altre àmbit important i decisiu com és el de l’empresa, donant a conèixer importants realitats que ja s’han produït als EUA, Mèxic i que estan arribant a Europa.
  • També en un àmbit, que és crític, com és el de la invasió d’una sexualitat distorsionada a l’escola que perjudica els nostres fills i nets.
  • Hi haurà un important espai per a les noves vies joves. Aquelles que des de la fe busquen organitzar un compromís temporal, amb independència dels partits polítics i a partir de la seva joventut perquè sense aquesta, el projecte de renovar la societat de cap a peus no és possible.

També tindré ocasió, en primera persona, de presentar en què pot consistir aquest camí de la dissidència a l’alternativa.

I tot això ho acabarem amb un col·loqui.

Com veus, un matí ben atapeït de novetats i obertures a l’esperança basades en la realitat.

L’Assemblea Cristiana serà oberta pel rector de la Universitat Abat Oliba CEU, Sr. Rafael Rodríguez-Ponga, i tindrà la joia de comptar amb la salutació i la direcció de la pregària d’obertura a càrrec de l’Emm. i Rvdm. Sr. Cardenal Juan José Omella.

Fins i tot tindrem temps per fer una breu aturada, prendre un cafè i comentar la jugada entre nosaltres, minuts abans de tornar-nos a trobar per reprendre la sessió, tot just després de la pregària de l’Àngelus.

Reserva’t ja la data i inscriu-te a secretaria@e-cristians.net. No deixis de fer-ho perquè només la unió ens fa més forts.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.