acció govern

Preparem una valoració de l’acció del govern de Sánchez. Una data que t’interessa, la Trobada del dia 17

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

En la perspectiva de les eleccions del 23 de juliol, la Comissió Executiva d’e-Cristians ha decidit que el millor servei que pot prestar és el d’un document que analitzi amb un cert detall les polítiques dutes a terme pel govern Sánchez durant tot aquest temps, analitzades des d’una perspectiva, la que ens inspira la doctrina social de l’Església, i la racionalitat que forma part d’ella. Aquest document, d’una certa extensió, anirà acompanyat d’un resum per facilitar el seu coneixement i difusió. Aquesta serà la tasca prioritària d’aquí a les eleccions, perquè pensem que cal donar raó de per què la nostra crítica. És evident que una majoria de cristians refusa les polítiques de Sánchez, però no tots perquè encara n’hi ha que consideren que les seves polítiques socials són beneficioses. Per aquesta raó el document dedica una gran atenció a aquests aspectes, a més dels que són fonamentals relacionats amb la vida, els drets dels pares, la llibertat educativa, etc.

A partir de la setmana que ve començarem la difusió d’aquest document. Et recomano la seva lectura i et proposo que actuis per difondre’l. Que arribi, no només als que estan convençuts que cal canviar de govern, sinó també a aquells que dubten o que fins i tot són favorables a la seva continuïtat, perquè almenys que encarin el seu desig amb la realitat dels fets. En aquest sentit, una vegada més e-Cristians fa un esforç per dur la concepció cristina a l’espai públic més enllà de consignes, notes de premsa o “gasetilles”, cercant presentar una reflexió basada en fets i dades que permeti exercir una ciutadania responsable.

També t’informo que el dia 17 de juny a les 9:45 del matí s’iniciarà a la sala d’actes dels Caputxins de Sarrià de Barcelona, la I Trobada presencial del que, provisionalment, s’anomena el Corrent Social Cristià a fi de conversar sobre dues qüestions necessàries:

1r. La caracterització d’aquest Corrent, per què neix, quina és la seva missió i quins són els seus continguts inicials, en el benentès que aquest diàleg només formalitzarà, negre sobre blanc, o amb més detall, una primera definició que s’enriquirà a través de la pràctica i la reflexió.

2n. Quines són les primeres activitats que ha de dur a terme el Corrent, perquè d’un grup de persones pugui arribar progressivament a convertir-se en el que el seu nom indica: un Corrent Social, un moviment.

Tots els interessats en assistir-hi, us heu d’inscriure aquí (selecciona el número d’“Entrades” i introdueix les teves dades de contacte; és gratuït). Si no es coneix el nombre de persones que vindran, després la logística dels materials falla estrepitosament.

Recomano a tots aquells que teniu interès per les aplicacions de la doctrina social de l’Església i estigueu preocupats per l’actual situació política que vingueu a participar no tant com a curiositat, sinó més aviat amb l’esperit de comprometre-us.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.