Un pas important en la defensa i promoció de la vida a Catalunya. Tots cap a la Manifestació de Madrid!

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

El passat dimarts 7 de juny, va tenir lloc una reunió de diferents entitats que consideren que cal, com a una qüestió fonamental, defensar un model de societat que aculli la vida, l’acompanyi i la cuidi des de la seva concepció fins a la seva mort natural. Com és lògic un dels pivots fonamentals d’aquesta lluita són els grups provida, però aquest treball per a aquest model de societat no pot ser considerat com una mena “d’especialitat”, sinó que de fet és l’horitzó de sentit sobre el qual cal avançar.

En aquest avenç aquesta reunió ha començat a preparar la mobilització i el viatge a Madrid per a la Manifestació del 26 de juny. Sapigueu, per tant, que hi ha disponible la possibilitat d’anar en autocar, sortint dissabte a la nit i tornant a Barcelona a última hora de diumenge. El cost per plaça, que ja confirmarem, ja us avanço que serà molt modest, uns 15 euros. Per tant, no hi ha una limitació econòmica per no anar a la gran Manifestació “En defensa de la vida i la veritat” del dia 26 a les 12ha Madrid (Glorieta de Bilbao > Plaza de Colón). Tots els que estigueu interessats podeu fer ja la inscripció a secretaria@e-cristians.net. També us demano que difongueu en el vostre entorn la crida a aquesta cita, bé utilitzant el recurs de l’autocar per anar a Madrid, ve anant amb mitjans propis perquè us resulti més adient. Mobilitzar a familiars i amics és essencial.

Però aquesta acció de cara a la Manifestació de Madrid, també vol representar aquí un abans i un després. I d’aquesta coordinació prèvia, volem que sorgeixi una plataforma d’entitats a Catalunya que puguin donar-se suport mútuament i lligar esforços, amb un primer objectiu que seria convocar amb èxit una concentració per la vida a Barcelona.

Com veieu, són dos importants objectius. Un, immediat i molt concret, omplir els carrers de Madrid. L’altre, construir les condicions per aconseguir que a Catalunya tinguem una base forta per defensar la vida.

Dona suport a e-Cristians. Associa’t. Dona suport a les iniciatives. Ajuda’ns econòmicament.

Postdata: La secretaria d’e-Cristians constata que alguns enviaments d’enllaços per participar en reunions de Zoom no arriben al destinatari perquè aquest té un filtre que el considera com un correu Spam. Us demanem que o bé reduïu l’exigència del vostre Spam, o bé us acostumeu a consultar diàriament la safata de “correu no desitjat”.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.