Documental.- L’Assemblea d’Associacions per la vida llança ‘¿Quién quiere morir?’

La Llei de Eutanàsia entrarà en vigor a Espanya el pròxim 25 de juny i l’Assemblea d’Associacions per la vida, la llibertat i la dignitat ha reunit a metges, investigadors, juristes, acadèmics, expolítics i artistes per dir no al drama de la eutanàsia en un documental que espera sensibilitzar sobre la realitat sanitària que proposa aquesta llei.

“Aquesta llei no és la solució als el sofriment, és part de el problema. Perquè matar és el contrari de cuidar. Perquè el sofriment si es pot alleujar. Pots veure el documental complet aquí “, afirmen els promotors. hashtag #QuienQuiereMorir

A continuació es pot accedir al documental:

Espanya s’ha convertit en el setè país de el món en legalitzar l’eutanàsia, després d’Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Canadà, Colòmbia (per mitjà de Tribunal Constitucional), Nova Zelanda, i alguns estats d’Austràlia.

El Butlletí Oficial de l’Estat publicava un dijous la Llei Orgànica 3/2021, de 24 de març, de regulació de l’eutanàsia, que introdueix la “prestació d’ajuda per morir”, que es es pugui produir de dues maneres: bé mitjançant l’administració directa al pacient d’una substància per part d’un professional sanitari, o bé mitjançant la prescripció o subministrament d’una substància, de manera que el pacient se la pugui acte administrar, per causar la seva pròpia mort, el que es coneix com suïcidi assistit, encara que la norma no esmenta aquest terme.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Menú