Participa en la reunió per la batalla per la vida a Catalunya: 15 Març, 19h.

Hem iniciat una iniciativa que volem gran i duradora en el temps, dirigida a construir l’alternativa a la cultura de la mort que des del govern espanyol es promou amb la legislació sobre l’eutanàsia que s’afegeix a la de l’avortament, que a més encara es vol ampliar amb un nova llei.

Amb aquest fi, hem iniciat l’Assemblea d’Associacions per la Vida, la Llibertat i la Dignitat que va aplegar en una reunió telemàtica a 143 entitats de tota Espanya i hem començat a treballar inicialment en tres camps: un gran esdeveniment a la xarxa i si podem per televisió, una ILP per quan la pandèmia permeti una major normalitat al carrer i l’objecció cívica amb un conjunt d’iniciatives que es comencen a fixar.

Per raons de país i de competències d’autogovern, la dimensió catalana de tot plegat és essencial i cal construir-la. En aquest sentit, m’adreço a tu per suggerir la teva participació en les primeres sessions de treball, o en el seu cas de persones i grups i, com a alternativa o complement, que hi puguin estar interessats. Cal donar la batalla per la vida a Catalunya en un sentit ampli, cultural i d’actuacions. Sense vida el país se’ns mor i els catòlics som l’esperança, encara que sigui en el sentit que Péguy li dóna al mot, la més petita de les virtuts al cantó de la fe i la caritat, però alhora indestructible.

Cal fer-nos presents, promoure els debats culturals del nostre temps, i el de la vida i la seva dignitat és el primigeni: com podem salvar-lo de les carències materials, morals i espirituals, com és possible concebre la salvació de la natura si no salvem la vida humana i no excloem la mort com a solució. Pitjor encara com a única solució, perquè a la legislació espanyola, que es nega a millorar les cures pal·liatives, l’alternativa és morir. Et prego que facis teva aquesta iniciativa que és de tots.

Farem una reunió telemàticament (per Zoom) el pròxim dia 15 de març a les 19h. Et prego confirmació per enviar-te l’enllaç: secretaria@e-cristians.net.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.