Declaració d’e-Cristians: Refusem les irresponsables manifestacions de la Ministra Irene Montero

En nom de la necessària unitat i consens, reclamem la paralització de les lleis divisives

Fem públic el nostre refús a les declaracions de la ministra Irene Montero manifestant la seva intenció de  modificar la llei vigent per permetre l’avortament a les  menors sense el consentiment dels seus pares. 

Espanya pateix una de les pitjors crisis des de la postguerra civil. Per afrontar-la és necessària una unitat que és incompatible amb lleis que impulsa el govern, com l’eutanàsia o una nova llei d’educació sense voluntat de consens. A la qual ara se li vol afegir una reforma de legislació sobre l’avortament en un aspecte tan important com l’expropiació de l’autoritat dels pares en una decisió tan important, com la de donar la mort a l’ésser humà engendrat que ha de néixer.

És inadmissible que el govern es plantegi ampliar la llei de l’avortament quan el Tribunal Constitucional encara no ha dictat sentència sobre la llei de fa 10 anys. La reforma que es planteja facilita que les noies s’aïllin de la seva família i hagin de prendre soles i sense suficient discerniment una decisió transcendental per a la seva vida i per a la vida humana que porten dins seu.

Li demanem que no faci efectiva aquesta iniciativa, i alhora animem a la ministra Montero i a tot el Govern a emprendre una acció útil en favor de les dones: a lluitar eficaçment contra la prostitució, el proxenetisme i l’explotació sexual. Amb motiu de la COVID, les restriccions urgents i fermes sobre aquesta activitat estan més que justificades. També és urgent treballar per protegir les víctimes d’explotació sexual, ajudar-les a sortir fora d’aquest cercle.

Exigim del govern espanyol que mentre duri la pandèmia i sigui necessari crear les màximes condicions d’unitat política i social, cessi en tot intent de legislar lleis divisives, i conflictives, com la que pretén la ministra Montero, o les al·ludides sobre l’eutanàsia i l’ensenyament.

Quina unitat pot reclamar el president Sánchez, si durant aquests temps de trasbals no legisla per a tots?

Demanem respecte i responsabilitat, que significa ser conseqüent amb els actes que el seu govern promou.

No hi ha unitat amb lleis divisives.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.