Ara més que mai cal aplegar-se a la II Assemblea Cristiana. Ja t’has inscrit?

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Ja pots veure tot el que està passant ara amb l’avortament i el Tribunal Constitucional, que posa en relleu que cada vegada més i per determinades qüestions (avortament, eutanàsia, suïcidi assistit, drets dels pares, escola concertada, classe de religió i d’educació sexual a l’escola), ens afecten de manera especial als catòlics. No tenim cap garantia constitucional, perquè els nostres drets i les lleis s’apliquen cada vegada més a conveniència del govern. Hem vist com es treu del Codi Penal l’acció intimidatòria dels piquets a les vagues i, en canvi, s’introdueix com a delicte el fet de pregar o donar informació davant les clíniques avortistes. És un exemple més de com les lleis estan derivant cap a una situació en la qual som, cada vegada més, ciutadans de segona. A les nostres mans està acceptar-ho submisament o que actuem per constituir els nostres drets com a ciutadans que actuen i pensen d’una  manera determinada. A un nivell tan elemental s’està movent la cosa!

D’aquí la importància de la II Assemblea Cristiana en la qual ens retrobarem des de diverses experiències, iniciatives, respostes que aporten llum i esperança a la nostra acció en termes ben concrets i operatius.

Ho veurem en el terreny de la vida, i la seva defensa i promoció, dels drets dels pares i l’educació sexual a l’escola, de l’empresa, del capítol decisiu de l’organització i actuació dels joves i de com tot plegat, aquest tipus d’actuacions i moltes altres, poden anar retrobant-se i articulant-se per tenir una major presència pública i capacitat de transformar i regenerar la vida política i construir una alternativa cultural amb la qual la concepció cristiana es faci present.

T’adjuntem el programa concret de la II Assemblea Cristiana del dia 4 de març, al matí, a la Universitat Abat Oliba CEU.

Si encara no ho has fet, et prego que t’apuntis. És un moment crucial en el qual és més necessari que mai retrobar-nos i reconèixer-nos mútuament i constatar que som molts els que actuem en la mateixa direcció. Inscriu-te a: secretaria@e-cristians.net

El dijous 9 de febrer es va celebrar un nou plenari de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad en el que es va dialogar sobre la situació actual, especialment amb el TC, i les mesures a emprendre. Aquesta és una declaració inicial que manifesta el punt de vista de l’Asamblea i, per tant, també el d’e-Cristians. El títol és ben explícit “Ante la manipulación del Tribunal Constitucional”.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.