En temps difícils, brolla la força de la pregària

Benvolguts amics/Benvolgudes amigues,

En aquesta ocasió vull subratllar la declaració de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad, en relació amb la declaració del president Macron al Parlament Europeu en la qual propugnava que l’avortament es convertís en un dret de la Unió Europea. Paga la pena que la llegiu, perquè és una argumentació concebuda a escala europea d’una gran actualitat al nostre país de per què l’avortament mai pot ser un dret i sobretot tracta de la necessitat d’una vegada per totes que s’estableixin els drets de l’ésser humà engendrat.

També podeu trobar aquí la declaració d’e-Cristians criticant la censura que una sèrie d’ajuntaments espanyols han imposat a la campanya de l’ACdP en la qual s’anuncia el risc que una llei en tràmit al Congrés dels Diputats castigui penalment a les persones que preguen en els voltants de les clíniques avortistes. És greu aquesta progressiva restricció de les llibertats a les quals s’afegeixen nous perills com és el de la voluntat de liquidar l’objecció de consciència i que cada vegada més subratllen una deriva d’un Estat arbitrari en l’aplicació dels drets fonamentals.

Un tercer fet que vull remarcar i aquí podreu trobar informació és el fet que mentre el Parlament de Catalunya es troba subjecte al desprestigi del doble escàndol de persones que cobraven sense treballar i el crònic dels diputats que perceben les despeses per desplaçament sense fer-los i sense cap mena de justificació. En lloc de resoldre aquestes patologies amb llum i taquígraf, i determinar les responsabilitats que hi poguessin haver, el Parlament dedica la seva atenció a rescatar el valor de les bruixes del segle XVI, a convertir-les en dones explotades pel patriarcat i a reclamar que els ajuntaments dediquin carrers als seus noms. No en tenim prou que Cervera celebri cada any pràctiques de foscor i negritud, i exalci el diable. Ara és el mateix Parlament català que situa a les bruixes com a model.

Us recomano un llibre d’una extraordinària utilitat que ha escrit Jorge Soley, membre de la Comissió Executiva d’e-Cristians. Es tracta de “Manual para comprender y resistir a la cultura de la cancelación” al qual podeu accedir gratuïtament aquí.

Finalment, però primer per la seva importància, us convido a que participeu en aquesta pregària que promovem des d’e-Cristians davant el conflicte que amenaça a Europa i que podeu trobar aquí.

I encara quedaria un fet més, el de la nova trobada de la comunitat de ForumLibertas Alternativa Cultural el pròxim dia 31. Si és el vostre desig participar-hi, us podeu inscriure aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.