Assemblea Ordinària

Si encara no t’has apuntat a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians, fes-ho ara

Pots apuntar-te enviant un e-mail a secretaria@e-cristians.net

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

En les meves últimes Cartes Setmanals, he anat apuntant algun dels temes d’interès que caldrà abordar a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians: el Congrés de Cultura Cristiana, què podem fer davant l’informe del Defensor del Pueblo sobre la pederàstia a l’Església, i ara voldria assenyalar un altre tema molt i molt important.

Com saps, i a conseqüència de la II Assemblea Cristiana promoguda per e-Cristians, va sorgir i ha anat agafant cos la iniciativa del Corrent Social Cristià, El Corrent, un projecte dirigit a construir un moviment que es faci present a la vida pública i a les institucions sense tenir caràcter de partit, però que pugui incidir de manera real en les polítiques públiques que tan negativament ens afecten i que tan destructives resulten pel conjunt de la societat. Aquest projecte va agafant cos i el 3 de febrer durà a terme la seva presentació pública en la perspectiva de dur a terme, mesos després, el seu congrés fundacional. Personalment, m’he implicat des del primer moment a promoure aquesta iniciativa a la qual acompanyo fins que es dugui a terme la seva constitució formal. Al llarg del camí fet, constatem la similitud entre gran part de la missió d’e-Cristians i la d’El Corrent. No són igual, però s’assemblen molt i això cal reflexionar-ho. Perquè segurament aquesta proximitat fa que compartim l’espai de persones interessades en aquesta acció cultural i política. D’altra banda, i des de fa anys, defenso la necessitat que les organitzacions cristianes tinguin tendència a unir-se o com a mínim a coordinar-se posant fi al minifundisme actual que tant ens afebleix. Per aquesta raó, un punt de reflexió de l’Assemblea, a la qual et convido a participar, serà el de la unió d’El Corrent amb e-Cristians per constituir una realitat nova, més forta, més capaç, amb més gent i demostrativa que el camí de la unió és sempre millor que continuar entestats a ser caps de ratolins.

Aquest és un altre al·licient i necessitat perquè esmercis el matí del dissabte 16 de desembre per acudir a l’Assemblea Ordinària on també tindrem ocasió de retrobar-nos i conversar entorn d’un cafè. Si no ho has fet, apunta’t ara (secretaria@e-cristians.net). T’esperem i et necessitem.

Aquesta setmana vull recomanar-te:

Pau i bé!

@jmiroardevol

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.