vida pública

Fem-nos presents a la vida pública

Benvolguts/Benvolgudes,

Us informo d’una nova iniciativa en la qual podeu participar. Es tracta d’un grup de treball dirigit a impulsar l’actuació per aconseguir una bona educació sexual i afectiva a les escoles i fer front a l’adoctrinament que avui pateixen. Podeu veure més detalls d’aquesta proposta en aquest document adjunt. La reunió serà online i tindrà lloc el dimarts 15 de novembre a les 19 h. Totes aquelles persones que estigueu interessades o que bé conegueu pares o gent del món de l’educació que comparteixin també la preocupació per la situació actual en aquesta matèria, no dubteu a participar i convidar-los. Aquest és l’enllaç per accedir a la reunió: https://us02web.zoom.us/j/6304386212?pwd=QUtSaDd4RTUzOUNrTzg4am9XbFdYZz09.

També em plau informar-vos que el membre de la Comissió Executiva d’e-Cristians, Jaume Soler, ha estat convidat a intervenir a la trobada europea en defensa de la vida que es du a terme a Sicília. En aquest sisè Forum Europeu One of Us es farà referència als “Reptes de la societat europea al segle XXI, la protecció de la vida, dels drets humans i de la construcció de la pau”.

També us vull informar que s’han iniciat les activitats d’Empreses amb Ànima, la versió local de l’important moviment d’empresaris cristians His way at work que s’ha desenvolupat als EUA i a Mèxic especialment, i que s’està estenent per tota Hispanoamèrica. És un projecte extraordinàriament apassionant que compta amb una metodologia molt concreta que no només transforma en bé la realitat empresarial, sinó que, millora els mateixos resultats empresarials, com s’ha vist a l’experiència dels EUA i també de Mèxic. En formen part des de petites empreses fins a molt grans que reuneixen més de 15.000 treballadors i que estan extenses per tot el món. Si esteu interessats i ens ho voleu indicar, us posarem en contacte amb els que promouen la iniciativa (secretaria@e-cristians.net).

Ha finalitzat la nova acció de 40 Días por la Vida, que malgrat els intents dels poders públics per frenar-ho, s’ha dut a terme amb un èxit extraordinari. Cal anotar que junt amb la pregària s’han produït 5 casos de dones que en l’últim minut han decidit acostar-se a aquest grup que està davant de les clíniques avortistes i a partir del contacte han rectificat la seva decisió. Això només en el cas de Catalunya. És un balanç positiu i que cal posar en relleu sobre com noves formes de fer present el fet cristià a la vida pública progressen i obtenen resultats.

Finalment, anticipar-vos que durem a terme la II Assemblea Cristiana que tindrà lloc entre finals de febrer i principis de març, en un dissabte al matí encara a concretar. Serà un pas més en la dinàmica per construir una major unitat i capacitat de fer plantejaments comuns capaços de transformar la realitat que ens envolta. Us anirem informant dels continguts i de la data concreta.

Us recordo que tenim en marxa la recollida de diners per poder dur a terme la campanya de presència al carrer amb grans cartells per recordar què significa la celebració de Nadal. Per poc que sigui, feu el gest de contribuir amb el vostre ajut que farà possible aquest testimoni necessari. Podeu fer les vostres aportacions aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.