llei eutanàsia

Comença la campanya per evitar la legalització de l’eutanàsia

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

La campanya contra l’eutanàsia comença avui amb l’enviament als mitjans de comunicació i amb l’actuació a la xarxa del Manifest signat per més de 100 representants molt significats a la vida pública. Periodistes, metges i professionals de les cures pal·liatives, acadèmics, empresaris i persones que en el passat han destacat en la política, s’uneixen en una declaració que demana “eliminar el sofriment però no eliminar als que pateixen”. “Necessitem amb urgència un pla de cures pal·liatives que arribi a l’abast de tota la població amb lleis que protegeixin la vida”. Aquest és l’objectiu últim i una acció que serà sostinguda en el temps i que pretén assolir un nou marc legal. No serà fàcil però està a l’abast si treballem plegats i ho fem de manera continuada per superar les adversitats. Si fem en definitiva allò que cadascú de nosaltres acostuma a fer en la seva vida personal.

e-Cristians ha impulsat la plataforma Els 7000 (Romans 11, 4) que agrupa a més de 70 entitats de tota Espanya. Pots accedir al manifest i al llistat de signants aquí. A aquesta iniciativa en seguiran altres. Unes de conjuntes, altres específiques de les vocacions de les diferents associacions, si bé el gruix de la campanya és compartit.

Et convido  ara a que siguis un membre actiu d’aquesta gran acció que ha de transformar el sentit de la vida que impera en la política i en bona part de la societat. Comencem ara una acció, una lluita pacífica per transformar un dels principals problemes que ens contamina: la cultura de la mort.

Participa i digues “sí” a la lluita per la vida: Envia un e-mail a secretaria@e-cristians.net

També et convido a que proposis a altres persones que s’apleguin amb nosaltres per guanyar la batalla de la vida, reenvia’ls-hi aquest missatge, o un de personal teu.

La pregunta de l’acció és clara: Sí o No.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.