Demanem el teu ajut per a la campanya contra la llei per legalitzar l’eutanàsia

T’hem anat informant àmpliament sobre la llei orgànica en tramitació al Congrés dels Diputats per legalitzar l’eutanàsia, i de la campanya que des d’e-Cristians hem preparat i estem realitzant des de fa mesos i que culmina en una acció conjunta amb moltes altres entitats per mitjà de la plataforma Els 7000. L’última actuació ha estat el manifest signat per 100 personalitats (en realitat algunes més) i que ha tingut gran repercussió. A aquesta iniciativa li seguiran més.

En realitat estem davant d’un llarg camí, el de la batalla sobre la cultura moral del sentit de la vida i la seva dignitat que es concreta ara en l’eutanàsia, s’estén a les cures pal·liatives, i més enllà afecta la dignitat de la vida de la gent gran, tan malmesa, la protecció de l’ésser humà engendrat i no nascut i la dignitat de totes les vides viscudes.

Ara, centrats en l’eutanàsia, necessitem més mitjans. Sobretot més recursos centrats en dos objectius:

  1. Per dur a terme uns vídeos, 3 o 4 en funció dels recursos, perquè són necessaris per arribar a moltes persones que d’altra manera no arribarem amb textos, o ho farem d’una manera incompleta.
  2. Per arribar a centenars de milers de persones a la xarxa i això també té un cost.

En definitiva, necessitem amb urgència 7.400 euros per dur a terme 3 vídeos i arribar amb els missatges a 150.000 persones més de les que habitualment arribem produint un fort impacte.

PER LA VIDA I LA SEVA DIGNITAT, CONTRA L’EUTANÀSIA, PER LES CURES PAL·LIATIVES!

Fes la teva aportació de 5, 10, 50, 100,… 1.000 euros. Tota aportació fa un gran servei

  • Pots fer la teva aportació AQUÍ 

  • O al compte corrent d’e-Cristians: ES05 0182 1797 3902 0153 7576

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.