El govern Sánchez desplega tot un seguit de lleis conflictives

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Ahir la mesa del Parlament va treure del congelador la llei de l’eutanàsia de manera que s’inicien els tràmits en comissió. Aquest fet es produeix després de mesos de paràlisi i poc després que la Comissió de Bioètica d’Espanya manifestés per unanimitat el seu refús al  projecte de llei. Abans s’han produït dos importants manifestos en contra, el d’Els 7000 en el que intervé e-Cristians junt amb altres entitats, i el de 150 catedràtics i juristes de totes les universitats espanyoles. La resposta de Sánchez ha estat prémer l’accelerador. Cal afrontar aquest repte en relació amb un govern absolutament insensible a tota mena de consens i escoltar veus que no siguin la seva. En aquesta mateixa línia, la caldera del malestar polític l’ha fet bullir amb la greu iniciativa de modificar l’elecció del Poder Judicial, de manera que quedi en mans de la majoria governamental. També la ministra Irene Montero ha desvelat la seva intenció d’ampliar encara més l’actual llei de l’avortament introduint, entre altres moltes coses, que les menors puguin avortar sense la conformitat dels seus pares. Està en tràmit una llei d’ensenyament que neix fora de tot diàleg i consens. I s’ha llençat el globus sonda d’aplicar el 21% d’IVA a l’ensenyament concertat. Són massa coses seguides com per no fer pensar que hi ha una actitud deliberada de confrontació, malgrat els reclams formals de la unitat que cal aturar. Cal donar una resposta serena, respectuosa, però forta i sòlida a aquest intent de modificar qüestions vitals trencant així els escassos consensos que queden a la nostra societat. Si no donem resposta ara a tot plegat, s’estarà constatant que els cristians no donem cap mena d’importància a la contínua reproducció d’estructures de pecat. Sense acció, el cristianisme no és res, perquè l’acció és sinònim de les obres. Tu parla’m de la teva fe que jo et mostraré les obres.

Cal fer front a la llei de l’eutanàsia. I per fer-li front i poder actuar, calen col·laboracions personals i recursos econòmics

La petició per dur a terme 2 vídeos i una àmplia campanya a través de la xarxa per valor de 7.400 euros encara no s’ha cobert. Per tant, us demanem un esforç per mínim que sigui a aquells que no ho heu fet. N’hi ha prou amb que tu, que estàs llegint aquesta carta, facis una aportació de 5 o 10 euros. La pots fer aquí, i d’aquesta manera ja disposaríem dels diners que ara ens manquen. També la teva participació és important i en aquest sentit et recordo que està obert el grup de l’eutanàsia (pots apuntar-te a secretaria@e-cristians.net).

Heu d’utilitzar més a fons els recursos d’e-Cristians. Un dels més importants perquè és una extensió formativa i informativa és el digital ForumLibertas. El més fàcil és que rebis el butlletí i així puguis veure d’un cop d’ull què hi ha que et pugui interessar o et sigui útil. Si per les raons que fossin en un moment determinant et deixa d’interessar, en el mateix butlletí tens la forma senzilla de dir que no te l’enviïn més. Però vull insistir-te que és un instrument bàsic per a l’acció de les persones que us manteniu vinculades d’una manera o altra amb e-Cristians. També les nostres xarxes socials:

e-Cristians:

  • Facebook: @ECristians
  • Twitter: @ECristians1

ForumLibertas:

  • Facebook: @Forum-Libertas-109137005783376
  • Twitter: @forumlibertas

Catòlic. Però No Massa

  • Facebook: @CatolicPeroNoMassa

I una crida molt especial i urgent:

Les monges Clarisses del Monestir de Jerusalem de Barcelona, ho segueixen passant molt malament pel COVID. Amb la pandèmia, les seves comandes de dolços han caigut en picat. La germana superiora està desesperada. Sembla ser que el Banc ja no els concedeix més demora per abonar el descobert del seu compte corrent. Necessiten vendre els seus dolços per recollir diners.

En aquest link a la seva web podràs veure els dolços que fan: https://estrellajerusalen.wixsite.com/productos/productos i si algú els pot fer una comanda elles ho agrairan moltíssim. A més, en aquesta època pròxima a Tots Sants, fan uns panellets molt bons.

Les comandes es poden fer per e-mail: convento.jerusalen@hotmail.com, i elles et  facilitaran un número de compte corrent per fer el pagament. També hi pots contactar al telèfon 932040675. El convent està darrere de la Clínica Teknon.

Val la pena ajudar-les!

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.