Important repercussió del manifest contra l’eutanàsia

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

El manifest per l’eutanàsia promogut per un conjunt d’entitats entorn de la plataforma Els 7000 i amb la participació destacada d’e-Cristians ha tingut una notable repercussió en els mitjans de comunicació, trencant en aquest sentit el silenci ambiental que el govern espanyol té establert entorn de la tramitació al Congrés de la llei per legalitzar l’eutanàsia. És evident d’una banda que el govern pretén tirar-la endavant perquè és una qüestió que cohesiona al seu electorat, però per una altra està incòmode per un tema que en definitiva tracta sobre la mort en plena pandèmia mortal.

El manifest és només el primer pas d’una acció més sostinguda que té com a objectiu preservar la vida i la seva dignitat. Al manifest el seguiran altres i nombroses iniciatives. La finalitat és fer emergir el problema a l’opinió pública i política i promoure un debat racional més enllà del joc de l’emotivisme de mostrar casos extrems, que és l’únic argument que presenten el govern i els partits que li donen suport. Els objectius de l’acció es modularan d’acord amb els escenaris possibles. El primer, en el que ara estem, el que es promou és el d’aturar la tramitació de la llei perquè aquesta fa mesos que està aturada a la mesa del Congrés sense que hagi passat encara el preceptiu debat en comissió. Si aquesta acció no prospera, la següent serà incidir sobre el debat en comissió per aconseguir la modificació de la llei de manera que no sigui possible l’aplicació de l’eutanàsia sense una prèvia generalització de les cures pal·liatives. Tot plegat ha de servir per recuperar el terreny perdut durant anys i obrir el debat sobre la cultura moral que ha de guiar als poders públics. En aquest sentit, aprendre dels errors del passat és essencial.

Perquè la campanya tingui èxit es necessiten mitjans i participació personal.

Per això ara formulem una crida perquè ens ajudeu econòmicament. Necessitem 7.400 euros per a les accions de la campanya. Aquí trobareu la crida. I aquí podeu fer la vostra aportació.

També estem demanant la vostra implicació personal per aquells que puguin. Ja s’ha configurat un bon grup de gent que segueix obert a noves incorporacions. És el moment d’apuntar-t’hi (secretaria@e-cristians.net) abans de la primera reunió del grup sobre l’eutanàsia que durem a terme el dia 6 d’octubre.

Estem vivint un gran moment per moltes raons.
És hora d’esforçar-se més i més.
És hora de començar a guanyar.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.