Més de 100 entitats s’han fet presents a Madrid per refusar el projecte de llei de l’avortament i per promoure la societat de la vida

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Aplegar en un dia laborable a les 12h. del matí prop de 100 entitats de tota Espanya per llegir una declaració que argumenta perquè s’està en contra de la llei de l’avortament que es vol aprovar, i d’altres lleis que s’han fet en contra de la vida, i que fa una crida a l’acció per transformar aquest estat de coses, no és un fet habitual. Hi va haver delegacions, com la procedent de Galícia, que va viatjar en tren per arribar abans de les 12h. a la cita i que tot just a les 13h. sortia escopetejada cap a l’estació per agafar un tren de tornada. Una veritable pallissa perquè són moltes hores de viatge. Però aquest és l’esperit que progressivament va cobrant vida en el marc de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad, que ha aconseguit una coordinació generadora de ganes i il·lusió entre aquesta àmplia galàxia d’associacions, grups, entitats que d’una manera o una altra defensen la vida i treballen per la seva acollida i la seva dignitat.

Del manifest, que vaig tenir ocasió de llegir com a coordinador de l’Asamblea i que podeu trobar aquí, voldria destacar tres frases:

“Està més protegida la cria del gall fer que la de l’ésser humà”

“Als nostres carrers cada vegada es veuen més gossos amb abric i menys nens”

“Actuar conjuntament per organitzar-nos per acabar amb aquest estat de coses”.

Aquest acte a Madrid, igual que la gran manifestació que es va fer el passat mes de juny, no és altra cosa que l’inici d’un camí que pretén, amb rigor i treball, arribar a transformar realment les coses amb consciència de la dificultat, però també amb confiança que la veritat sempre s’acaba imposant al poder.

En aquest camí us convido una vegada més a participar-hi i us crido a la col·laboració:

  • Aquells que sou socis, dedicant algun temps o bé algun ajut econòmic, millorant la vostra quota, responent positivament quan fem una crida a finançar alguna acció. Podeu fer-ho aquí.
  • I aquells que encara no sou socis, que escolliu aquest moment per prendre la decisió d’afiliar-vos.

Perquè aquest és un any crucial per donar una empenta que permeti començar a veure la llum al final del túnel.

Reserva’t ja el matí del dissabte 4 de març per a un important esdeveniment!!!!

Et recordo la nova i interessant sessió del Club de Lectura

Dia: Dimarts, 17 de gener de 2023

Hora: 19h. (hora catalana)

Llibre i autor: Manicomio de verdades, de Rémi Brague

Ponent: Jordi Soley

Inscriu-te aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.